Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
A dvd-s rossz tapasztalatok legtöbbször az emberi hülyeség és a sajátos piaci viszonyok miatt születtek (''jó lesz a DataSuperBest lemez, feleannyiba kerül mint a márkás, de nem gond, hiszen digitális, megírom 16x-osan''), az előbbi ellen nem véd a külső vinyó sem , a kommersz termékeknél, megoldásoknál meg eleve redundanciával kell számolni (érdekes, hogy nekem soha semilyen fontos adatom nem tűnt el DVD-lemezről, pedig nem fejlesztett nekem külön írót és lemezt a NASA).
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
nap
addikt
-
PPeter
addikt
Jobbnak biztosan nem jobb - amit egy szál külső rackes merevlemezre írsz ki, az olyan, mintha nem is archiváltad volna, a merevlemezes archiválás egy kicsit szofisztikáltabb megoldást kíván -, de valóban olcsóbb.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
nap
addikt
Miert tunik ugy, hogy archivalasra jobb (de legalabbis fajlagosan olcsobb) megoldas egy vinyo+kulso haz?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
PPeter
addikt
Inkább 4 év volt az mire 40k alá ment. Őszintén megmondom, nem tudom, én 2008 végére, 2009 tavaszára tippelek, amikorra ez jófajta tömegtermék lehet ebben az árfekvésben.
-
-
-
PPeter
addikt
Tudja a kétrétegű lemezeket írni, a kiállítási brosúrában és sajtóanyagban az van legalábbis. Már a Sony első generációs BD-írója is tudja, nem is olyan rég vettem hozzá pár kétrétegű BD-RE lemezt.
-
Hun'reeth
őstag
Ezek még mindíg az első fecskék. Majd ha már kiforrott és tömegcikk lesz elgondolkodok rajta.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
t72killer
titán
Az elég szomorú azért... az 500€ magyarországon lesz 150-180eFt, ha már ennyit belefektet valaki egy next-gen meghajtóba, akkor az legalább kezelje már az 50GB-os lemezeket (főleg, h az a sejtésem, h BLU-ray-nél a szimpla DVD vel ellentétben a dual-layer lesz a nyerő a Ft/GB versenyben, most kb egy 50 gigás 2x annyiba kerül, mint egy 25ös...).
Nekem ő sokkal-sokkal szimpatikusabb 1előre: [link], főleg, hogy HD-DVD-t is olvas, így formátumproblémája se lesz a kedves vásárlónak, ill 100€-val olcsóbban kap az ember másfélX gyorsabb (ha a BLU-SL sebességet nézzük) írót...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
TeeJay
félisten
nem írja az 50gigás BD-t?
vagy csak a táblázat van elírva?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
o0tomy0o
tag
500 euró... hmm de azért már kellemesebb mint a 200 huf fölötti ár, pedig alig telt el pár hónap, jövőre már 30 rugóért utánunk dobják
"Gyerekek! Amíg én élek, ennél a háznál ááállat lesz!!!" (Bödőcs T)
-
PPeter
addikt
Csak a lényeg maradt le , kb. 500€ lesz az ajánlott fogy. ára. Hmm-hmmm, jóval olcsóbbra ígérték.
-
wwenigma
Jómunkásember
Remélem maga elött tolja azt a r3tk3s Pioneer 212C-t....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Male
nagyúr
A CD íróknál még olyan szépen fel volt írva, hogy pl: 4x/4x/32x... most miért nem csinálják?
4x/2x/5x/12x/6x/4x/24x/16x/5x/5x/2x/12x/8x/8x/32x/32x/24x
Nem lehetne, hogy amíg még kevéssé elterjedt, addig a cikkekben/hírekben feltüntetitek az 1x sebesség értékét? CD/DVD-nél már megy gondolom mindenkinek, hogy mennyit is jelent, de BD-nél (nekem legalábbis) mindig utána kell néznem... -
Vistaboy
veterán
Nagyon jó!
Szuper, hogy DVD-t és CD-t is képes írni. Ráadásul SATA-s. Ha ez így megy tovább, mire oda kerülök, hogy veszek egy Blu-ray írót, addigra a HD-DVD-t is írni fogja. Arra tényleg ki lehet ragasztani egy ''World's First All-Format Compatible Disk Writer'' címkét..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest