Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nap
addikt
Szerintem az mx4000 dobta meg az eladasokat. Ez oem nagyobb volumenu piac, mit az 5900/5700-e.
-
Obi-1
őstag
válasz
Penge Borisz #19 üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem vita, csak párbeszéd.
Az eladott darabszámot üzleti titoknak szokás tekinteni, szerintem nem adják ki egykönnyen az ilyen adatokat. -
Penge Borisz
tag
Ebben miért vagy biztos?
A kiadók is nyilvánosságra hozzák hetente az eladási adatokat.
Igazából kezdem úgy érezni, hogy felesleges ez a vita, mert azt hiszem mind a ketten egyet értünk abban, hogy ezek az adatok nem mérvadók, és pár hónap múlva fog kiderülni, hogy ténylegesen melyik a piacképesebb amikor már beindul az új kártyák gyártása és eladása. -
Obi-1
őstag
válasz
Penge Borisz #17 üzenetére
Az eladási adatokat az ATI, nVidia és Intel tuti nem adja ki, tehát marad a piackutatás.
-
Egon
nagyúr
válasz
Penge Borisz #15 üzenetére
Figyi, egy ilyen piaci részesedés-elemzés nem úgy néz ki, hogy a tegnap déli eladásokig bezárólag (azaz a tegnap reggeliek még benne vannak...), hanem azért némileg kevésbé naprakész eladási eredmények alapján... Mivel nem túl régen jelentették be az NV40-et hivatalosan, szerintem is az 5700 (ileltve inkább az 5700U), valamint leginkább az 5900XT, mint relatíve jól sikerült termék dobta meg picit az eladásokat...
-
Obi-1
őstag
válasz
Penge Borisz #12 üzenetére
Szerintem meg aki FX5200-at vesz, az nem sokat tud a Gef6800-ról (sem). ;]
-
dnacrew
tag
elég sok mai game (nagy példányszámban eladott) úgy indul hogy: ''Nvidia, the way it's meant to be played'' és sokan (standard user) ezt elég komlyan is veszik. :P
-
Penge Borisz
tag
Nem értek egyet.
Szerintem egy új termék bejelentése növeli a cég értékét, és nagyon jó reklám. Főleg hogyha a konkurenciát jóval megelőzve teszi ezt. Nem mindenki mászik bele a technikai adatokba. Aki nem ért nagyon a technikai részéhez (márpedig ezek vannak többen) az egyszerűen az alapján választ kártyát, hogy melyiknek a nevét hallja többet. -
Obi-1
őstag
válasz
Penge Borisz #8 üzenetére
Ettől az FX eladások nem nagyon növekedhetnek. Egy új modell bejelentése szvsz a vásárlás késleltetését eredményezi, mert a jelenlegi modellek elértéktelenedése gyorsul. Ezért a csúcskategóriában nem hiszem, hogy megdobná a keresletet. A belépő szintet meg nem nagyon befolyásolja egy termékbejelentés.
Az 5900XT sem olyan szörnyen elterjedt, hogy sokat számíthatna (szóval nem egy Gef MX200, az biztos). -
Penge Borisz
tag
Ez szerintem csak azért alakult így mert az Nvidia 2-3 héttel korábban jelentette be az új kareszt. Ezért kicsit jobban előtérbe került és így többen vásároltak Nvidia kártyát az utóbbi időben. Ez eredményezhette ezt a pár % eltérést. Ha már kaphatóak lesznek az új kártyák, úgyis el fog dőlni, hogy melyik a jobb és jobbikat fogják többen venni.
-
Vitus
őstag
''Kérészéletű'' Van ilyen szó? Nem ismerem valaki részletezze már mi az a kérész? :D
Szerintem is a 5900xt kidobása lendített az Nv-án.
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Az intel vezet! ;] Sok irodai (lófasz) integrált VGA, mint nálunk is a cégnél!
ATIrulezzzz!:C:C
Üdv.:Robe
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Kiváncsi lennék részletesebb adatokra. A Gef6800 eladások még nem jelenhettek meg, így az okok nem igazán világosak számomra.
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Samsung 960 256GB M.2 NVMe SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest