Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Én nem a DVD-lejátszót meg a TV-t vinném az útra, hanem ha lenne rá pénzem akkor egy ilyen PMP-t, megpakolva pár GB zenével és néhány évadnyival az éppen aktuális kedvenc sorozataimból. És vígan nézném rajta a netről leszedett nagyfelbontású DivX/Xvid videóimat mindenféle átkódolás nélkül, és eszembe se jutna a h264 támogatás hiánya miatt siránkozni, vagy akár csak megemlíteni.
(Én vagyok olyan elvetemült hogy vonaton nézzek (néznék) filmet, napi 1,5 óra elvesztegetett idő, este me gúgyis leülök a gép elé tévézni egy-két órát.) -
zsiga667
addikt
Megtettem én is azt amit te. CSI normál méretben 350MB/rész, iPod-ra való meg 250MB/rész. Pedig a felbontás minimum 4x a normál változat javára (320*240 vs. 640*480, DivX mindkettő). Akkor hogy is van ez?
De ez a lényegen nem változtat, egy darab h264-es file nem volt... Semmi értelme azért leírni egy lejátszót mert nem támogatja, ugyanis nem találsz hozzá ilyen kis méretben, átkódolni idő és minőségromlás miatt nem érdemes, normális felbontások pedig megeszik reggelire akármelyik PMP prociját. A saját eredeti DVD-idet meg nem éri meg rippelni+kódolni mert gyorsabban lejön a netről divxben, ráadásul mivel valóban biztonsági másolatról van szó, tök legálisan (persze bele lehet kötni abba hogy menet közben visszaosztod, de egy ilyen ügyet még egy totál dilettáns ügyvéd is elintézne). Vinyós lejátszó (márpedig másra nem tudnak értelmes méretű kijelzőt rakni) esetében pedig nincs értelme nagy fileméretről beszélgetni, egy 60GB-s iPod-ra rátehetsz annyi zenét és filmet hogy két hétig nem fogsz unatkozni... -
zsiga667
addikt
És honnan szedsz 320*240-es videókat?
Gondolom nem a 640*480-asokat (vagy nagyobbakat) akarod újrakódolni, vagy igen? Esetleg tudsz olyan torrentoldalt ahol kifejezetten csak PMP-re release-elt videókat lehet tölteni?
Természetesen ez a kérdés szimpla irónia, mielőtt valamelyik MOD leszedné a fejem.
Nekem ha lenne ilyen lejátszóm, tuti nem szórakoznék azzal hogy átkódoljam kisebb felbontásúra azokat a videókat (mellesleg TV-sorozatokról van szó) amiket leszedek a netről, inkább nézném nagy és sok helyet foglaló nagyfelbontású XviD-ben. De ha te minden DVD-det egyenként lerippeled 320*240-es h264-be hogy meg tudd nézni az iPod-odon (vagy amin akarod), akkor egyrészt gratulálok az elhivatottságodhoz, másrészt őszinte részvétem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kínai Meizu Mini Playere elsősorban a videók lejátszására fókuszál, miközben az Apple-nél egyelőre nincs kész az új iPod.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest