- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
pszt az 525-s az már kék.... megnéztem az árát már lehet kapni nem is vészes 2100SK kb 14K és valamennyi FT
azért R520-as az egér[link] mert szürkés és csak 1600dpi-s a 525-s hozzá az 2000 dpi-s és az kékes
Mondjuk nekem igy is Genius kombóm van
Ergo 3000 wireless-es egér és ez a bill hozzá -
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Ezt láttátok már?? [link]
Az Ergomedia700 vezeték nélküli változata, az Ergomedia R800. -
dbius
veterán
-
harry
veterán
Rendeltem egyet, majd holnap/után elmegyek érte.
-
dbius
veterán
Nem lehet sajnos ilyen módon a sleep bill-re beállítani, hogy kikapcsolja a gépet.
Én úgy szoktam, hogy a sleep gombra beállítom, hogy semmit ne csináljon, és ha ki akarom kapcsolni a gépet, akkor bekapcs. gombot egyszer megnyomom. alapesetben ugyanis minden xp úgy települ fel, hogy ez a módszer szabályosan leállítja és kikapcsolja a gépet.
Ill. fent van még a traydevil nevű program is, ami szintén nagyon jó hasonló célokra - kikapcs, monitor off, restart, stb... - Beállítottam egy-egy bill. kombinációt monitor off, restart, poweroff-ra, és ha nincs kedvem lenyúlni a gép bekapcs. gombra, akor megnyomom a beálíltott hotkey-t. Érdemes erre is vetni egy pillantást, tök apró alkalmazás, mem.rezidens, de kevés helyet foglal el, és very useful -
ftc
nagyúr
nálam biosban mindjárt ment a bill...de most FIFA nincs fent...
Spec fül beállítás hm nem hiszem mivel a parancsikonok egyvalamire mutatnak...ezt inkább XP-s totyikban kérdezz ha belehet állitani ,hogy azt nyissa meg a parancsikonra akkor menne...Geniusnak kellene irni egy levelet,hogy adjanak ki egy módositott drivert,hogy az összes gombot átlehessen állitani..
word,wxcel,őpoerpoint gomb átállitható openofficra pl... -
harry
veterán
Nem tudom, hogy (egyáltalán billentyűzeteknél) lehet-e olyat, hogy vindóz energiabeállításainál a Speciális fülön lévő dolgokat átállítani. Nekem csak egy mezei billem van, ezen nincs ilyen gomb, ezért csak a gép kikapcs gombjának eseményét lehet állítani (jelnleg, mint minden XP-nél ez a kikapcs). Nem tudom, hogy ha billen van ilyen slpeep gomb azt vajon érzékeli-e, mert ha igen akkor valszeg át lehet állítani.
Esetleg meg tudnád nézni, hogy PS2-nél nálad is van-e ilyen hiba a billnél? Remélem csak ennyi a gond, mert akkor simán átraknám USB-re.
Ha alapból USB-n kötöd be akkor boot alatt működik a bill? Vagy azt be kell állítani először a BIOS-ban? -
dbius
veterán
hát fizikailag ugye le lehet nyomni, de mint mondtam - legalábbis nálam - csupán az először lenyomott irányt érzékeli, a másodikat nem, csak ha felengedem a billentyűket, és utána lenyomom a második irányt
Másnak hasonló tapasztalata?
Ezt leszámítva én meg vagyok vele elégedve!
Szerk: Ezt már az előbb is le akartam írni, csak kifelejtettem, hogy én a bill-hez kapott ps2 átalakítóval használom, nem usb porton. usb-n még nem próbáltam ki hogy ez a bug jelen van-e.
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
-
dbius
veterán
Nekem gépelésre tökéletesen bevált, vakírással semmi gondom a billentyűzettel, mindent a helyén talál a kezem
Viszont amit megfigyeltem, és ez egy nagy fekete pont, hogy pl. bármilyen autós játékban (nfs sorozat tagjai) - más típusú játékban nem próbáltam - az irányokat csak foghíjasan veszik. Ezt úgy kell érteni, hogy minden más billentyűzeten működött eddig, hogy gyorsítás+valamilyen irány.
Na, ezzel a billentyűzettel nem megyCsak az először lenyomott irányt érzékeli. Tehát ha nyomom a gáznak megfelelő billentyűt, közben nem tudok semerre sem navigálni, kanyarodni, ehhez el kell engedni a gyorsítás bill-t...
Nem tudom más tapasztalta-e, engem ez bosszant, de nagyon. Kormányom nincs, és így gyakorlatilag nem lehet játszani az ilyen játékokkal.
Funkcióbillentyűk: Sztem jól ki vannak találva, a drivert kellene fejleszteni hozzá, mert az megoldaná, hogy minden gomb külön programozható legyen, de ezt sajnos nem viszik túlzásba. -
harry
veterán
Számomra az elrendezés érekes - és ha jól láttam kicsit talán 'slim' bill is egyben. Sokat szoktam gépelni és csak ritkán nézegetem a billt, azért gondolkodom rajta, hogy vajon mennyire zavaró ez a kiosztás (íves, osztott space, középen nagyobb gombok, stb). Illetve, hogy megéri-e az árát (7,5k körül, mennyire minőségi/recsegős, hangos, kopik/zörög, kényelmes, stb).
Meg persze játék, nem lenne jó ha 3-4 gombnál összeakadna... -
ftc
nagyúr
nekem cz kiosztásu van
hiba nicns hozzá kell szokni,de nagyon.a space 2 osztott szal 2 db spaded van 10 ujju gépelés előnyben
Game altt még nem vettem észre hibát Gothic 3
rengeteg funkcio ..néhány gomb átprogramozható..pl sajátgép Total commandera,de sajna a sleep nem programozható kikapcsra... -
harry
veterán
Van valakinek képe a magyar kiosztású változatról is? Esetleg vmi nagyobb hiba/negatívum, ami miatt nem éri meg megvenni? Játékok alatt sincs gond vele?
-
Lyobag
csendes tag
ma én is vettrem egy ilyen szépséget 7000-ért. persze a második boltban, az elsőben elfogyott (a másodikban is, ha jól láttam a polcoit, nálam kötött ki az uccsó
). amit eddig mondanék róla: nagyyon kényelmes, a funkciógombok jól elvannak helyezve, de sajnos nem lehet mindet átprogramozni. pl sleep gomb (inkább raknám be kikapcsoplógombnak
), audio presetgombok és a messenger gyorsgombjai, (egy indítja a messengert, az még jóljön néha. egy a messenger állapotot állítja (minek???
), egy meg a webcamot kapcsolja be. (az is minekl?
))
ami még furcsa, az a ketté osztott space. gyakorlatilag két space gomb, és ami idegesítő, mindig space lenyomási hiányom van az egyik kezemmel.ez idáig soha felse tűnt, hogy két hüvelykujjal nomom le a space-t...
hmm, kicsit kritikusan írtaam, de ennek ellenére meg vagyok elégedve a cuccal. -
ncsicso
tag
Nekem már van egy ilyen, és igazán kiváló. Nem volt nehéz megszokni, és nagyon kényelmes. Nem egészen 7000-ért vettem.
-
Integra
titán
mi az a backspace gomb? LOL
-
L3zl13
nagyúr
Sirály. Jól néz ki, és a gombokat sem spórolták le a konkurenciával ellentétben.
Mondjuk az Logitech Cordless Desktop MX-emet nem cserélem le miatta. De vezetéskesek közül, és külön billenytűzetként esélyes lenne. -
Lupin.
tag
Szép meg jó is biztos, de szerintem ebben az árban, vagy még olcsóbban is van már Logitech, igaz nemtom van-e mikrofon meg fülhalgató kivezetve valamelyik típusukra.
-
X@b3e
addikt
Jól néz ki, de akkor inkább Logi ezen az áron
-
zfarkas
senior tag
Nem tudom, van-e magyar, de remélem, mert novembertől be szeretnék egyet szerezni.
De:
Bővebben: link
Bővebben: link
Utóbbiból: Bővebben: link -
sbazsi
veterán
ellenben az
ins-home-pgup
del-end-pgdwn
gombok megszokást igényelnek. -
Krix
őstag
Végren normális méretű a shift, enter meg a lapozó gombok.
-
_cirmos_
őstag
szép, de az ára kicsit horror.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Görgetővel és zoom gombokkal is rendelkezik az ErgoMedia 700.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest