- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
de lehet akár az IHC-L71 is, ami csak 2500 rpm-en pörög.
-
fLeSs
nagyúr
Muhaha, tudtam, hogy láttam már ezt a hűtőt. Coolermaster IHC-H71, heatpipeos.
[L]http://www.coolermaster.com.tw/retail/product_detail.asp?lang=eng&at=boutique&category_id=1&product_id=15[/L]
Fan Dimension 70 x 70 x 25 mm
Rated Speed 6000 RPM
Air Flow 46 CFM
Rated Voltage 12 VDC
Heat Sink Dimension 83 x 70 x 50 mm
Rca (ºC/W) = 0.25 (FC - PGA2)
6000 rpm, pffff... -
erdoke
titán
Nos, így első ránézésre ez egy GA-8KNXP(Ultra), a videokártya pedig már járt a kezedben az FX5900 shootoutnál. Gainward v. mi? Lusta vagyok megnézni.
Tény, hogy full réz a borda, de nem a legjobbnak néz ki úgy ventistül, ráadásul ez ''nyíltszíni'' képnek látszik, ami azt jelenti, hogy a meleg levegőt nem viszi el a jobb házakban arra áramló jelentős mennyiségű levegő.
3,8 GHz-es még benne van a 2004-es ütemtervben, tehát azt el kell vinnie egy nagyon jó léghűtőnek, de még a hozzá adott Intel ventinek is (ami nem kizárt, hogy benne lesz az említett kategóriában). -
fLeSs
nagyúr
nemtom ti milyen képet néztetek, de ezen a képen: [L]http://www.oc.com.tw/article/0309/imgs/p4p-thermal02.jpg[/L] egy full rézborda van egy kitudja milyen fordulatszámú ventivel (nem úgy néz ki, mintha 2000 rpm-en pörögne), és ott ~70 fokos a proci. és ez csak egy 2.8-as. heh, akkor mi lesz a 4 GHz-essel? :F
-
beeboy
addikt
3dmark alatt 500 pont....
ennyit az nvidia is tud ''optimalizálni'' -
zsoltee10
addikt
Háát, nem valami nagy durranás. Még a Sandra-ban is többet kapott a sima 2.8-as p4. Ahhoz képest, hogy 90 nm, meg 1.4 vcore, hát melegszik, mint a nagymama gázsütője. No, de várjuk ki a végét. :)
-
Crull
csendes tag
Végre!!! Erre vártam!!! Mostmár a gépben is meg lehet főzni az ebédet... :))
-
anulu
félisten
PH!-n mikor lesz Prescott vs. A64FX-51 teszt? :D
Versus! Mikor küldesz tesztet???? :( -
erdoke
titán
Na megvan, bár a szöveg továbbra is kínai. Úgy látszik, hogy az Intel hivatalos átlagos fogyasztási értéke a 103 W, tehát ebbe a tervezett legmagasabb órajelű (ugyanerre a magra épülő) processzornak is bele kell férnie. Ha azt vesszük, hogy a Prescottot akár 4 GHz fölé tervezi skálázni az Intel (266-os FSB-vel a Grantsdale-ben), akkor az nem is annyira veszélyes, amennyire gondoltuk.
A procihűtő tényleg nem egy übermájer...:) -
HiperG
addikt
Na ezeket a teszteket énis láttam...végülis először én kopiztam be irc-n ;]
Nem egy nagy durranás...amd-nek már csak a kihozatalra kell koncentráálnia... -
Den
veterán
Lesz egy új processzor bencsmark, az azt fogja mérni, melyik proci forral fel gyorsabban 1 liter vizet :)
-
Grafman
aktív tag
Gyorsan hazaszaladtam kajálni, és mit látok?
Végre valami -majdnem- kézzelfogható, de az i865-ös lapok fogadóképességéről nincs valami infó? -
Tejberizs
tag
Egy újdoságtól egyenlőre ne várjunk 100x jobb eredményeket!
Majd jön ki hozzá egy jobb chipsetű deszka és lehet, hogy megszorongatja az Athlon 64-et! Remélem azért ez nem így lesz! :DD
AMD Rulla! :C -
Versus
senior tag
A cikk szerint 65.2 celsius fokot tudtak előállítani max load-al egy teljesen ''fapados'' léghűtővel.Viszont ami még kellemes info hogy az általuk vizsgált lapok mind alkalmasak a Prescott használatára azaz akinek Asus P4C800,Gigabyte 8KNXP,FIC P4-875P és AOpen AX4C Max II típusú lapja van annak jó hírekkel szolgálnak!
-
F7
tag
OFF
érdemes megtekinteni ezt a bizonyos oc.com.tw oldalt :)
Tessék az egér scrollal a lap tetejére tekerni..és egy picit hátradölve nézni :)
Bakker..minden mozog, villog, vibrál, ezermillió szín, ... mittudomén :)
ON -
fakocka
tag
a marketing az marketing. mindket oldal el ezzel a lehetoseggel. ;]
-
Versus
senior tag
''A tesztkonfiguráció egy közelebbről meg nem nevezett típusú i875P Canterwood chipsetes alaplapból,'' ... Megkérdeztem a kínai zokniárust és elárulta hogy az egy Asus P4C800 De Luxe volt a 1011-es final bios-al ,a cikkben meg is említik hogy feltehetően még nem igazán Prescott ready a bios ,az eredményeket ennek fényében kell szemlélni.Ami érdekesebb az az 1.4V vcore és a 90nm.
-
engusz
veterán
Számomra sem túl meggyőzőek az eredmények, de biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is. Bár a múlt heti kiállításon az Athlon FX elégg meggyőző volt! Szerintem megint egyedül az ár fog dönteni!
-
fakocka
tag
Azt hiszem az elso Opteron eredmenyek idejeben azok a procik meg nagyon beta allapotuak voltak, es sok volt meg vissza a kiadasig. Ebben az esetben ez nem ugy tunik, ez mar nagyon vegleges valtozat. Nagyobb modositasokkal mar nem hiszem hogy kell szamolni.
OFF
Imadom mikor igy porognek a hirek az egyre ujabb dolgokrol!!! :C
ON -
Goose-T
veterán
Ez legalább nem akkora vetítés, mint ez itt:
-
Hun'reeth
őstag
A pcmark 02-ben a Prescott 1000 ponttal kevesebbet kapott mint a P4(2,8)! Elírás volna?:U
-
MrSummer
aktív tag
Én amd párti vagyok de amikor az első Opteronokat tesztelték azok még ennyivel se voltak jobbak a csúcs XP-ktől -------> szóval szerintem nem rossz ez főleg ha a sima northwoodnál sokkal magasabb órajeleket tud elérni
-
Phobos
aktív tag
alig jobb a sima 2.8 P4-nél
-
Hun'reeth
őstag
Az eredmények alapján nem tűnik úgy, hogy a Prescott-mag valami nagy durranás volna. A magasabb órajelen kívül nem sokban fog különbözni a Northwoodtól. - egyelőre! :D
Aktív témák
Hirdetés
ph A tajvani oc.com.tw internetes oldal vallatóra fogta az Intel Prescott processzorát.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest