Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kosh Naranek
tag
válasz
viharhozo #68 üzenetére
Tudod, ha lenne sírva röhögős, asztal püfölős smile, akkor most azt szúrtam volna be, de nincs.
A GF6 széria feat listájából minden kihasználható, csak akarat kérdése. Érdekes módon volt, akik akarták használni, hogy ez pénzbeli támogatást is jelentett, ez a végeredmény szempontjából mellékes.
''Az Ati megoldasai akkor jonnek ki, amikor legalabb elmeleti esely van az opciok hasznalatara.''
Hát hogyne. Melyik is volt az első játék, ami képes volt teljes egészében az R300 képességeinek (Dx9.0a) kihasználására? Talán HL2? Hány évvel jelent meg az R300 után? Most hirtelen nem is tudom, de azért respect a letisztult, logikailag támadhatatlan gondolatmenetedért. Csak így tovább.
Még egy apróság. Ne védd az ATI-t, én sem védem az NV-t. Nem szorulnak rá, azért tartják a marketing osztályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kutya topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Küszöbön az androidos PC-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest