Aktív témák
-
Roly
csendes tag
WIN 98SE-t használok. XP-alá miért nem kell?
A probléma:
Barátommal megcsináltuk, hogy az amúgy az áramot az alaplapról felvevő (SCS KKC73B; 6600 1/min; ~3,3W) hűtőt az alaplap kimélése végett, a tápcsatiról közvetlenül vegye fel. Közbeiktattunk egy fordulatszámszabályzást (poti, tranyó, kábelek; összesen 600Ft). A beállítható fordulatszám 2050-6300-ig változtatható fokozatmentesen. A Duron 700-as alapesetben 31,4 wattal fűt, nálam 1,85 voltot kap, ami ~42 watt. Ha a gépet internetezésre használom, letöltök, zenét hallgatok, közepes minőségű filmet nézek, akkor a CPU 51-53 fokos (ha a venti 2050-en, tehát kényelmesen lehet akár aludni is mellette -EZ VOLT A CÉL!). Na és akkor eljutottunk a HLT parancsig, amely szerintem akár 8-12 fokkal is csökkentheti a proci hőmérsékletét.
Ezért kellene nekem, hogy valahogy rábírjam a procit (alaplapot?) a kisebb hőtermelésre. -
Roly
csendes tag
Hát ez nem volt semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kb 1 hónapja nézem, ezt a fórumot. 5 ször kezdtem el mire sikerült eljutni a végéig. 592 hozzászólás. Ez az egyike a leghosszabb fórumoknak. Nekem több órámba került felületesen átolvasni (biztos lassan olvasok). De a problémámra nem találtam választ. Az ECS K7S5A alaplapomon egyik szoftveres cpu hütő sem akar normálisan működni (Cpuidle5,8, 5,9, Waterfall, Rain). Ti milyet használtok, milyen beállítással?
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Update 09.22. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest