- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Én is most vettem XP1700-at, korrekt előrelépés a Duron 700-hoz képest... Dobozos, AMD ventivel. Eléggé ledöbbentem, mikor megláttam, hogy terheletlenül kb. 51C, full terhelés mellett 61C, játékban 57 körül... Állítólag ez még nem árt neki, ha nem fagy, minden oké, de azért kicsit zavar. Szerintetek is rendben van? Szerintetek az ujdonságok életbelépéséhez (különös tekintettel az SSE-re) kell ujratelepíteni valamit (windows, detonator), teljesen magátol felsmeri, kihasználja. A feature maga aktív, ezt minden tesztprogi kiírja, de a detonátorban még mindig AMD+3DNow!-t emleget, lehet, hogy a 3DNow! professionalre céloz, ami az SSE, vagy csak még nem tudja a jó hírt?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest