Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Én is most vettem XP1700-at, korrekt előrelépés a Duron 700-hoz képest... Dobozos, AMD ventivel. Eléggé ledöbbentem, mikor megláttam, hogy terheletlenül kb. 51C, full terhelés mellett 61C, játékban 57 körül... Állítólag ez még nem árt neki, ha nem fagy, minden oké, de azért kicsit zavar. Szerintetek is rendben van? Szerintetek az ujdonságok életbelépéséhez (különös tekintettel az SSE-re) kell ujratelepíteni valamit (windows, detonator), teljesen magátol felsmeri, kihasználja. A feature maga aktív, ezt minden tesztprogi kiírja, de a detonátorban még mindig AMD+3DNow!-t emleget, lehet, hogy a 3DNow! professionalre céloz, ami az SSE, vagy csak még nem tudja a jó hírt?
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest