- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Én is most vettem XP1700-at, korrekt előrelépés a Duron 700-hoz képest... Dobozos, AMD ventivel. Eléggé ledöbbentem, mikor megláttam, hogy terheletlenül kb. 51C, full terhelés mellett 61C, játékban 57 körül... Állítólag ez még nem árt neki, ha nem fagy, minden oké, de azért kicsit zavar. Szerintetek is rendben van? Szerintetek az ujdonságok életbelépéséhez (különös tekintettel az SSE-re) kell ujratelepíteni valamit (windows, detonator), teljesen magátol felsmeri, kihasználja. A feature maga aktív, ezt minden tesztprogi kiírja, de a detonátorban még mindig AMD+3DNow!-t emleget, lehet, hogy a 3DNow! professionalre céloz, ami az SSE, vagy csak még nem tudja a jó hírt?
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Imperium Galactica 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest