Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Egész pofás. Az ára meg gondolom egész alacsony lesz...
-
rudi
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Az ECS komolyan elhatározta, hogy az enthusiastic júzereket is célba veszik. Itthon komoly PR ügynökség kezeli a dolgaikat és velünk szorosan együtt fognak működni. Szerintem jó ez, kell valaki az Abit nemsoká megüresedő helyére, csak ezzel a színnel kezdhetnének valamit. Élőben még durvább mint képen

Egy kis off szálat csippentettem le -
macilaci78
nagyúr
Valakik összeszólalkoztak, hogy a hatodik hsz után rögvest a tizenegyedik jön?

Nekem is tetszik az ötlet, bár szvsz az első elrendezéssel nem lehet majd nagyon húzni a prockót, ha a kialakított levegőutt használjuk...
A színekkel meg vagyok elégedve, én fennthagyom a nem plexi oldallapot, így nem látnám.
-
remélem vmi jót alkottak és minnél előbb kijön,akkor talán veszek!

-
T-bag
tag
Addig biztosan nem veszek ECS lapot amíg ezeket a tamagocsi szineket nem hanyagolják.
-
Probiker
aktív tag
Az árára én is kiváncsi lennék, mert a laptopoknál nem érdemes spórolni. Nekem volt ECS alaplapom de az idö elörehaladtával egyre több hiba jött elö.
Reméljük, hogy nem lesz ilyen probléma a laptopoknál, ott már nem lehet csak úgy lecserélni az alaplapot mint egy asztali Pc-ben! -
Ősember
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
én is az árra vagyok kiváncsi

-
Silencer83
addikt
Remek otletnek tartom / bar nem tartozik a kedvenceim koze a gyarto
, volt egy ECS laphoz szerencsem.../ , az elso kifejezetten tetszik, az arara leszek kivancsi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Formula-1
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, volt egy ECS laphoz szerencsem.../ , az elso kifejezetten tetszik, az arara leszek kivancsi