Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Egész pofás. Az ára meg gondolom egész alacsony lesz...
-
rudi
nagyúr
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
Az ECS komolyan elhatározta, hogy az enthusiastic júzereket is célba veszik. Itthon komoly PR ügynökség kezeli a dolgaikat és velünk szorosan együtt fognak működni. Szerintem jó ez, kell valaki az Abit nemsoká megüresedő helyére, csak ezzel a színnel kezdhetnének valamit. Élőben még durvább mint képen
Egy kis off szálat csippentettem le -
macilaci78
nagyúr
Valakik összeszólalkoztak, hogy a hatodik hsz után rögvest a tizenegyedik jön?
Nekem is tetszik az ötlet, bár szvsz az első elrendezéssel nem lehet majd nagyon húzni a prockót, ha a kialakított levegőutt használjuk...
A színekkel meg vagyok elégedve, én fennthagyom a nem plexi oldallapot, így nem látnám. -
Overlocker
veterán
remélem vmi jót alkottak és minnél előbb kijön,akkor talán veszek!
-
T-bag
tag
Addig biztosan nem veszek ECS lapot amíg ezeket a tamagocsi szineket nem hanyagolják.
-
Probiker
aktív tag
Az árára én is kiváncsi lennék, mert a laptopoknál nem érdemes spórolni. Nekem volt ECS alaplapom de az idö elörehaladtával egyre több hiba jött elö.
Reméljük, hogy nem lesz ilyen probléma a laptopoknál, ott már nem lehet csak úgy lecserélni az alaplapot mint egy asztali Pc-ben! -
Ősember
őstag
válasz
Silencer83 #1 üzenetére
én is az árra vagyok kiváncsi
-
Silencer83
addikt
Remek otletnek tartom / bar nem tartozik a kedvenceim koze a gyarto
, volt egy ECS laphoz szerencsem.../ , az elso kifejezetten tetszik, az arara leszek kivancsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest