Aktív témák
-
Hardzsi
tag
Erre nem is gondoltam, de biztosan lehet ilyen rosszakaró rutint csinálni (és ez feltehetően bármely Detonator jelenléte esetén leállíthatná a ventit) -> nagyon durva poén lenne. Persze szerintem egy ilyen porszívó-ventillátor üzem közbeni hangját (vagy megállását) hallani lehet akkor is, ha minden hangszóró maxon jár.
A cikkbeli Detonator verziónak pedig adhatnának egy alnevet: a halál csendje :-)
Szerintem is a hardveres hőmérsékletfigyelés lett volna a korrekt, egy ilyen árú kártyánál a +5$ ártöbblet igazán nem számított volna. Mert a szoftveres figyelésnek több hátránya is lehet:
1) erőforrást von el a CPU-tól, igaz, keveset
2) mi van, ha 3D-ben is néha rosszul tippeli meg a fordulatszámot? Egyáltalán mi alapján nézi a GPU terheltségét?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest