- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Aktív témák
- 

shtml
őstag
Mellesleg az én 360 wattos Chieftecem (HPC-360-102) dobozára az van írva, hogy 230 V-nál az áramfelvétel 5 A, ami 1,150 wattot jelentene. Ezzel szemben a PH táptesztjében kiderült (és ezt az üzem közbeni minimális melegedés is alátámasztja), hogy ez a típus a legjobb vagy második legjobb hatásfokú táp az egész mezőnyben. Azaz a felvett és a leadott teljesítmény aránya ennél a legkisebb.
Vagyis biztos vagyok benne, hogy a megadott érték a rush-in current, a cikkbéli tápnál is. - 

LVXXX
tag
Egyébként kik azok a vállalkozó kedvű vállalkozók, akiknél meg lehet venni, és mennyibe kerül?
Hát nem is tudom én már fél éve Q-TEC 550W-os tápot használok a szerverben. Itt vidéken (Békéscsaba). Az üzletben (ahonnan vásároltam) most is van készleten 400 és 550W-os táp is, mindegyik Dualfan és LowNoise (12 ill. 17000Ft)
(Ez az új típus még nincs az árlistájukban, de valószinüleg meg lehetne rendelni.) 
Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
 - Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest