- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlysony
aktív tag
amúgy 20300ft -ért lehet venni
-
LukE
veterán
jo hatasfok, de annyira azert nem csendes.
Bővebben: link
es ami meg idegesito lehet:
''Once the >29°C intake temperature was reached, the fan speed tended to climb all the way to over 10V before backing back down as the high airflow pushed temperatures down. The 8.7V and 9.7V recorded for the 150W and 200W output levels were both more snapshots of the fan rising or falling in speed. In other words, the fan rarely stabilized at those voltages; they were points along a fairly steep slope in the fan speed / temperature curve.
From this behavior, it's clear that the fan controller is set for aggressive cooling, and more as a on / off switch than a graduated speed controller. In the hotter, more power-hungry systems that a PSU of this power capacitywould be used, the fan may end up ramping up and down audibly as the fan control system ''hunts'' for thermal stability. '' -
törölt tag
Hi!
Dstudioban 18+Fa, nekem ilyen van. Igencsak halk, jól bírja az ipart, embertelenül meg van pakolva a gépem. Vettem a fáradtságot és az összes alkatrészem esetében megnéztem a fogyasztást, amit a gyártó ad meg. Összehasonlítgattam azzal, amit a kijelző mutat. Nem kamu, jól mutatja.
Negatív, hogy a kijelzőt csak ritkán lehet normálisan beszerelni a házba, a legtöbb esetben szopás van vele, mert kicsi rövidke, és nem tudod hol megfogatni. -
Balli
őstag
Mennyiért, hol lehet kapni ezt a tápot? , ha egyáltalán van már Mo-n
Esetleg van valakinek ilyen? -
Surranó
aktív tag
-
Sianis
addikt
Az lehet, hogy nem egy nagy ereszdelahajamat táp, meg nem olyan nagy kunszt összerakni, de dícséretes, hogy valaki mégis gondolt ilyenre, hoigy talán kíváncsi valaki arra, mennyit eszik a vas!
-
Surranó
aktív tag
válasz
andorpapa #32 üzenetére
Fless (v bárki más komoly teszter) viszont tuti bukni fog rá az új vasak fogyasztásméréséhez
Egyébként egyetértek abban, hogy szerintem ez vacak: 20deci az mán egy rendesebb prociventi hangja, oszt én még azt hittem, az a gépben a leghangosabb. Pár hete volt hír az a passzív ketyere. Nulla centis venti. na, AZ halk.
Na meg:
Passzív R9600+
Passzív Zalman (AMD-re van egyáltalán?)
Hűtőlapos memmodul (pl Corsair LLPT)
PASSZÍV ALAPLAPI CSIPHŰTÉS!!! (nagyon sírtam, mikor múltkor láttam, tán már déli hídon is venti van?!?)
... a vinyómat meg max lecserélem mágneses memóriára
már csak az a kérdés, hogy ezt a rengeteg passzív hőt hogy pateroljuk ki a házból
... de ebből eddig csak a passzív vidkari az igaz, mert a TNT2-ről lehúztam a csapágyas ventit ;) -
Re-Tech
aktív tag
válasz
andorpapa #32 üzenetére
Ez a fogyasztásmérős bekezdés nagyon bejött
, de azért rengeted igazság van abban amit mondasz.
És azért is tetszik sok embernek, mert egybegyúrták az összes általad is említett dolgot, amiért ideális választás lehet egy korlátlan hitelkerettel rendelkező ''gyárilag'' jó és moddolt cuccokat kereső human beingnek. -
andorpapa
őstag
Aztán az is lehet, hogy ez a villanyóra is egy nagy kamu, valami egyszerűsített elven dolgozik, és csak felületesen érinti a valóságot. Persze ki tudja, azért nem lehet olyan nehéz összerakni egy ilyen mérőműszert, illetve annak biztosan nem, aki már egy komplett tápot is összetud.
-
PeliScan
addikt
válasz
andorpapa #32 üzenetére
A sok csillivilli világítást én kiszedném, de a fogyasztásmérő szerintem marha nagy királyság, de pont ez ellenekő okok miatt, mint amit mondtál.
Baromira kíváncsi lennék, h mennyit számít, ha a 9000pro-m mem és core frekvenciáját visszveszem 200 alá.. h számít-e egyáltalán. v h a csipszetet fölöslegesen underclolckolom, illeve h mennyivel eszik kevesebbet a tbred 1.1vonton mint 1.6on.
Nekem kéne. -
andorpapa
őstag
Igaz, nem egy csúnya darab, viszont én nem látok semmi különlegeset rajta, ami miatt érezni kellene a ''megláttam és megszerettem'' fílinget. Meg lassan már kezd elegem lenni abból, hogy a PC előlapján is minden világít. Igazán mellékelhetnének minden előlapi világítós cucchoz (legyen az fordulatszám-szabályozó, LCD vagy bármi) egy kapcsolót is, amellyel ki lehet lőni a világítást.
-
Hát, ha olyan jó, mint szép, akkor vennem kell egyet. Engem lehengerelt.
-
andorpapa
őstag
Igazából csak én nem értem, hogy mitől olyan nagy szám ez a táp?
12 centis venti van benne - már a Codegen is csinál ilyeneket, én meg pénteken ''tizenkétcentisítettem'' a régi tápomat, emiatt szerintem nem érdemes rá gerjedni.
LED-es venti - az AOpen már régóta kínál 12 centis, LED-es tápot. Emiatt sem lehet nagy dobás.
450 Watt - bármelyik nevesebb gyártó kínál 450 Wattos tápokat, nagyobbakat is. Az mondjuk lehet ok, hogy 12 centisből inkább a 350 Watt az elterjedt, de az is tény, hogy a felhasználók 80%-ának semmi szüksége 350-nél több Wattra.
Fogyasztásmérő - ez tényleg olyan nagy cucc? ''Húúú, bazz, az én gépem többet eszik, mint a tiéd, mert több és faszább vas van benne, bazz, odass, mennyire falja a Wattokat, miko' kvékelek, bazz, meg világít, bazz!'' Fogalmam sincs, hogy házilag lehet-e ilyet csinálni, de szerintem egy villanyóra a gép elején nem olyan tényező, ami miatt egy felnőtt ember tápvásárláskor egy bizonyos típus mellett teszi le a voksát.
Cooler Master - hát igen, szimbólum, de kérdés, hogy a tápegységek piacán is van-e olyan fasza gyerek, mint a nevesebb cégek (Chieftec, Enermax, FSP)? Kérdés, hogy érdemes-e csupán a CM logó miatt ilyen tápot venni? Félreértés ne essék, nem fikázom ezt a tápot, hiszen nincs rá okom, halk és kraftos, ráadásul a LED-es ventin kívül más extrát is kínál, ez jó és becsülendő, de a topicot olvasva páran annyira el vannak tőle ájulva, én pedig nem értem a jelenséget, ezért is tettem fel a kérdést. -
anulu
félisten
ez a terhelési skála, a kék fénycső és a 450W potenciális alannyá teszi a 420W Ct-m helytt, ami sajnos csontig ki van terhelve...
csak azt lenne ló tunni, h mennyibe fája egy ilyen ketyere... -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Mikortól lehet majd kapni ezt a kicsikét? Már nagyon bizgeréli a fantáziámat, hogy milyen lehet a cuccos! -
BRinyo
aktív tag
válasz
User64476 #26 üzenetére
Szerintem néhány tápot lemértek, mikor mennyit fogyaszt, és ez alapján lőtték be a skálát. Természetesen a műszer még a kapcs. üz. transzformátor primer ágát figyeli. Ezt ''házilag'' bármely tápra kivitelezhető. Ebben a tápban az a jó, hogy mindenre gondoltak (24p ATX, SATA, ...)
-
Borosz
őstag
És tényleg annyit fog majd mutatni az a kijelző amennyi a valós terhelés?
Amúgy potenciális kiválasztott lenne részemről, ha lenne rá keret. -
User64476
őstag
12voltx1 amper=12watt. Kell egy kütyü, ami méri az összes kimenő zsinegen az aktuális áramerőséget, szorozza, és összeadja. Nameg kijelzi. Véleményem szerint házibarkács projektnek kissé nagy vállalkozás...
-
Mostly Harmless
tag
na, ez egy korrekt darab. ez az egyetlen eddig, amire a 450-es enermaxomat elcserélném!
tényleg, ilyen teljesítménymérőt árul6nának külön is. vagy ha valaki tud barkácsolni, ossza meg. -
-
shtml
őstag
Overclockereknek nem biztos, hogy ideális.
Nekem kissé zavaros a 12 V terhelhetősége. Feltételezem, hogy a táblázatban a két 12 V-os ág egyike az alaplapra és a perifériákra menő ág, a másik a két darab 12 V-os dugó.
Na mármost, ha a 14 A terhelhetőségű 12 V-os ág a dugó, még akkor sem biztos, hogy pl. egy jól meghúzott P4-et elvisz, de ha a 10 A terhelhetőségű az, akkor igencsak korlátozott a túlhúzás lehetősége. -
Slax
senior tag
Egy ilyenbe én beruháznék.
-
Hanzsi
tag
Micsoda mázli, pont táp vásárlás elött állok! Leegyszerűsítették a problémámat. Csak lenne már ára! -
alázógyík
addikt
Nekem a KellyTechből hozták,s 12500Ft körüli volt az ára!
Lehet a 12cm-es venti fordulatszámát szabályozni is!
A 360W-os Chieftec tápom egy hatalmas zajgenerátor volt ehez képest!
Ja és ez dobozos verzio!/Csavarok,magyarnyelvű leírás,überfas.a minőségű rebgeteg kábel/
Nálam most nagyon ez lett a favorit! -
alázógyík
addikt
Az én Coolink 400W-os tápom 1-az 1-ben ugyanilyen,csak neki 30,40,18A-ok az értékei!
S az is világít! -
PeliScan
addikt
Árat a népnek..!!
(amúgy efféle teljesítménymérő izét lehet csinálni home made pl egy 400Wos CsífTekhez?) -
Biaggio
őstag
A feketeleves az ára lesz
Miért baj az, ha világít? Majd külön gyártanak egy világításkapcsolót hozzá
-
Keitaro
addikt
Az egyetlen hátránya, hogy világít
Ezért most ne lincseljetek meg -
Szimpatikusnak szimpatikus, node hogyé aggyák? Árat nem találtam sehol.
-
twollah
nagyúr
Mi az a Blue Angel?
Valamirol lemaradtam az elmult idoszakban? -
clayman
aktív tag
tényleg jónak tűnik, csendes, erős és szép. zsír jó de hol lehet ilyet kapni és főleg mennyiért?
-
Tithian
őstag
12V-on lehetne erősebb, amúgy szép
-
Vagy kiderül, hogy az eddigi soxáz wattos tápok csak parasztvakításnak kellettek, és egy 100W-os táppal vígan elmegy a legbrutálabb konfig is
Mondjuk érdekes, hogy a Dell 8300-as gépemben csak 250-es táp van, és vígan viszi a 3,06-os procit, két vinyót, dvd-t meg mindent... -
Keitaro
addikt
jól látom a kijelző Wx10-et mutat? és max szám a 9? 90? ez állandóan a maxot fogja mutatni
-
Arhel
senior tag
Asszem meg van az új tápom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Analóg kijelző mutatja a számítógép aktuális teljesítményfelvételét.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest