Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
darius
tag
Nem értem, miért megy hírszámba ez a Xabre II. Már az I-et se lehetett itthon megkapni normálisan.:(
-
JulWCZar
senior tag
Még a végén a SiS hozza el a tízezer forintos doom3 kártyát. Én aszondom bárcsak.
-
Thom!
veterán
ingyen adnák akkor sem kéne :t
-
Ürgülfütty
tag
Én örülök a SiS próbálkozásának. Segít egy kicsit feloldani az Ati/nVidia duó kissé nyomasztó egyhangúságát. Ráadásul én eddig csak jókat hallottam a SiS kártyák használóitól a kártyákkal kapcsolatban. Kíváncsi leszek az új ketyerére.
-
nap
addikt
Azert nem lenne baj, ha tenyleg kepes lenne felvenni a versenyt.
Egy konkurens megoldas segit esszeru szinten tartani az arakat. :)) -
Hacked_3996
csendes tag
''képes lesz felvenni a versenyt''
szoval ezt mindig igérgetik, a trident is igérgette, a sis is. végülis a cyrix6x86 is felvette a versenyt egy 486dx-100 assal :) ha softwaresen támogat mindent, akor lehet directx20as kártya is.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kedvenc zene a mai napra
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest