Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz L3zl13 #15 üzenetére

Már hogyne árulnának Verbatim lemezt. Mind eredeti Verbatim szitázásút és csomagolásút láttam már, mind átszitázott alapanyagút (pl. Datawrite). Nézd csak meg a rohlinge-n mi van, kb. az elérhető bármelyik neppernél is.

Egyébként szerintem is a magas jogdíj és a magas ÁFA-tartalom a fő oka, hogy az emberek főleg nem a boltokban veszik az írható lemezeket. Egyébként ott is kialakulhatott volna eg egészséges verseny, ami tűrhető árakat eredményezett volna (szinte ugyanazt, ami mostanában alakult ki, csak ~80-100 Ft-tal olcsóbban).
    Én mindkét vonalon vásárolok, de ha a 0,3-0,8 $-os kinti darabárakat nézem (online boltban számlával!), akkor a 8X lemezért az 5-600 Ft kb. olyan mintha a fogamat húznák. :O
    Íme: 19 $ a 16X +R Verbatim 25-ös hengere az egyik legismertebb online PC-s áruházban (+ 4 $ posta). Bővebben: link. Ez kb. 160 Ft-os árat jelent házhozszállítva, ami 16X Verbatim lemeznél szerintem nem rossz.
    :Y

Új hozzászólás Aktív témák