- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tetszik a dolog! Bár szerintem hasonló technikát mobilokba, PDA-kban, autókban is be lehetne vállalni!
-
_cirmos_
őstag
hajrá via! remélem az umpc-k kicsit előremozdítják a cég szekerét.
-
kovy79
őstag
Fantasztikusak a fogyasztási adatok. Már a P1-ek is többet zabáltak (sőt egy GF5200, vagy R9200 is többet eszik). Tehát ezekre egy P1 passzív borda is doszt elég.
-
erdoke
titán
Jól látszik a lényeg: Nm annyira gyors mint egy 1,1 GHz-es ULV Banias, de elég gyors az adott felhasználásra. Miközben 25 %-kal többet bír akksiról az ezzel szerelt laptop. Netezni, emilezni, szövegszerkeszteni, táblázatokkal molyolni bőven elég ez, utána pedig az akkumulátoros üzemidő a legfontosabb sok subnoti felhasználónál.
-
nap
addikt
Egy 772-es meg is felelne, valami jo kis chrome videoval.
-
Panther
HÁZIGAZDA
A táblázat alján a 779-es modell nem 769 akart lenni? Komolyan nem tudom, de a csökkenő teljesítmény és modellszámok alapján logikus lenne.
-
nofene
aktív tag
Jelent meg Mo.-n akár még a korábbi VIA C7 procira épülő laptop? Nagyon tetszik elég is volna csak sehol nem láttam.
Amúgy meg Go Via GO! -
zsiga667
addikt
Ne komolytalankodjunk már, uraim. Az 1Ghz-es akkoris elmegy passzívan ha csak ráteszel egy húszforintost...
3,5W? Egy P1 fogyasztott nagyságrendileg ennyit. Hogy azok már aktív hűtésűek voltak? Igen. De milyen aktív hűtés? Fél dekás aluborda, + 2-3cm-es (4cm-es esetleg a tuninghűtőkön...) venti.
Az utóbbi 3 évben nem gyártottak olyan PC-be való hűtést (beleértve az alaplapi chipsethűtőket is) ami ne vinné el passzívan akár az 1,5Ghz-est is. -
azbest
félisten
hmm hát az árára én is kíváncsi lennék.. mert pár éve nagyon ledöbbentem, amikor láttam árlistán ugyanolyan árban a celeron és via procikat... (p3 foglalatba)
És hát a teljesítmény különbség ég és föld köztük...
Ezek a via procik már vannak olyan gyorsak mint egy közepes p2 cpu ?
Ha még mindig csiga lassúak akkor kb érdemesebb valami régi de combosabb cpu-t előkotorni a szekrény aljából....
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
És mikor jut Mo-ra? Szerintem soha, vagy ha igen, akkor is baromi drágán. Pedig az 1 GHz-es proci már elég lenne multimédiára passzív hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest