- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
A Corsair ''TWINX2048-4400PRO jelzéssel 2 GB-os szettet bocsát piacra'' [link]. No, annak van értelme, 2x512 már felejtős! NEM parasztvakítás, maximum a hűtése (meg amint írtam, hogy csak 2x512). Ezen kívül, NEM csak a hardwer gyártókat kellene szídni, hanem a szoftver fejlesztőket, mert ugye összejátszanak! Hiszen, ha nem írják meg jól a játékokat, akkor az átlag user is kénytelen elöbb-utóbb fejleszteni. A powergammer pedig ''kénytelen''. Persze, itt NEM a single player-s játékokról van szó, hanem a multis fps-ekről, mint pl. a Battlefield 2, mert oda aztán kell(ene) vas rendessen!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
veterán
Szerintem ebben semmi parasztvakítás nincs!
Biztos nagyon durva ram lesz ez...
Az overclockereknek szánják, nem nekünk, átlagfelhasználóknak!
Viszont aki fossa a pénzt ilyen dolgokra úgyis költeni fog! Tuningra ilyen cucc kell! Rekordokat nem lehet dönteni ratyi modulokkal. Meg különben is, aki nem ért hozzá, és nincs szüksége ilyen modulokra, az úgysem fog ilyet venni!
Nem akarok senkinek sem rosszat! De én méltányolom a törekvéseket, hogy gyári tuningos modulokat adnak ki! Ugyebár kiadták az ocz ddr-booster-t is.... Pedig akkor annak sem látták sokan az értelmét!
De ez csak az én szubjektív véleményem!Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest