Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
No, az ilyen plussz dolgoknak akkor van értelme, ha TUTIRA ez a visszafogó tényező! Tehát, ha pl az alaplap, proci biztossan menne feljebb is, meg a ramok is tudnának többet. Bár, ahogyan ezt a hűtésféleségeket megkérdőjelezték a ramokon, eléggé felejtős külön venni rá bordát.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
rankesz
veterán
Haverom a múlt héten vett a gépébe aktív ventis memhűtőt és mint kiderült semmivel sem lehet jobbanhúzni a d43as moduljait...
SZVSZ ennek se lesz tőbb értelme mint a vga tápnak...
Mod: hej hej helyesírás...
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
A Corsair ''TWINX2048-4400PRO jelzéssel 2 GB-os szettet bocsát piacra'' [link]. No, annak van értelme, 2x512 már felejtős! NEM parasztvakítás, maximum a hűtése (meg amint írtam, hogy csak 2x512). Ezen kívül, NEM csak a hardwer gyártókat kellene szídni, hanem a szoftver fejlesztőket, mert ugye összejátszanak! Hiszen, ha nem írják meg jól a játékokat, akkor az átlag user is kénytelen elöbb-utóbb fejleszteni. A powergammer pedig ''kénytelen''. Persze, itt NEM a single player-s játékokról van szó, hanem a multis fps-ekről, mint pl. a Battlefield 2, mert oda aztán kell(ene) vas rendessen!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
KrAt
veterán
Igencsak kellemes. Csak ez gondolom az árára nem lesz igaz
-
veterán
Szerintem ebben semmi parasztvakítás nincs!
Biztos nagyon durva ram lesz ez...
Az overclockereknek szánják, nem nekünk, átlagfelhasználóknak!
Viszont aki fossa a pénzt ilyen dolgokra úgyis költeni fog! Tuningra ilyen cucc kell! Rekordokat nem lehet dönteni ratyi modulokkal. Meg különben is, aki nem ért hozzá, és nincs szüksége ilyen modulokra, az úgysem fog ilyet venni!
Nem akarok senkinek sem rosszat! De én méltányolom a törekvéseket, hogy gyári tuningos modulokat adnak ki! Ugyebár kiadták az ocz ddr-booster-t is.... Pedig akkor annak sem látták sokan az értelmét!
De ez csak az én szubjektív véleményem!Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Franklin
addikt
Vajon mikor jönnek az első vízhűtéses ramok? :-)
-
Ősember
őstag
nagyon szép..... remélem drágább lesz a geil value 1ghz-es moduljainál
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
kovy79
őstag
válasz macilaci78 #16 üzenetére
Az én alaplapomba (+ szerintem sok ember deszkájába) 2 sem megy bele, nemhogy 2*2!
Amúgy tényleg parasztvakítás szaga van a dolognak.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
macilaci78
nagyúr
Jójó, legyen, ahogy a GEIL akarja! Na de nem tudok 2×2-őt dualba kötni, mert nem fér el, ha mégis, egymásra fogják átvezetketni a meleget! Na meg a 4db FDD-tápcsati? Hol van ilyen, vagy tegyem redundánssá a tápomat, hogy meglegyen az elegendő floppy-aljzat? És ha az egyik kimegy? Azt sem írja a cikk, hogy feltétlenül szükséges az FDD-csatit bekötni, vagy csak extrém feszemélésnél? Megy-e anélkül. És ha olyan baromi sokat ér, mit kezdünk vele? Itt vannak a SanDiegok, két processzoros, 8 mem-slotos, quad-SLI-s cuccok. Mi fogja ezeket kihasználni? Egy újabb vasútszimulátor?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DVD_2_U
senior tag
ami nem is lenne csoda, ráadásul ez a höcsö is annyit ér rajta, mit halottnak a csók...
...de amig veréb van, lószar is van. hadd vegye a pénzes paraszt tuningörült, ahelyett hogy környezettudatosan az alacsony fogyasztás és optimális teljesitményen dolgoznának, pár idióta fps hajhásznak eladják drágán a semmit, gratulayou can CANON
-
Scream007
őstag
Nesze nektek OCZ + Corsair, Geil adott egy nagy pofont a szitahálós kötözködésre
Szerintem zsír, mega hőcső....profi.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
erdoke
titán
Ha jól rémlik, a JEDEC referencia 2,5 illetve 1,8 V.
Mindenesetre örülhet a gazdi, ha ebből kettő belemegy a lapjába, ami 1 GB-ra korlátozza a maximumot. Manapság már egyes játékok is simán 1 GB fölé mennek, úgyhogy egy hardcore gamernek se ideális választás.A legjobb aláírás a héten
-
mAtech
aktív tag
Off:
Lassan már tényleg nem kell radiátor a szobába, mert befűti a számítógépHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
L3zl13
nagyúr
A kép láttán már azt hittem, megérkezett az első aktív hűtésű RAM modul.
Hacsak nem lehet ennél a speckó modulnál jelentősen magasabbra tornászni az órajelet, vagy alacsonyabbra az időzítéseket, akkor nagyon fölöslegesnek tünik.Aki hülye, haljon meg!
-
Tsunami
senior tag
Marketing szempontból szép húzás, tartani kell a negyedéves bevételt Egyébként meg semmivel sem hoz semmi újítást, csak ez a nevetséges tápcsatlakozás...
''három a kettő tizen''
-
paleinho
senior tag
ddr2 memonak 3V-ot adni, az szép
már várom mikor jelenik meg a vga-táp mintájára a memória-táp
a hőcsöves hűtést maximum esztétikailag tudom díjazni, de az az apró kis rézfelület nem sokat segíthet -
^Bundi^
őstag
válasz afterburner_ #1 üzenetére
ez deszar...
az én lapom default 3.2V ig tugga adni a feszt a ramoknak akkor ebben mi a jo? :S
rátolz 1 kis hűtőbordát és felülről az egész házban keringető venti bőven elég..még sok is...
ez hatalmas parasztvakítás...
és melyik házban van 3 FDD csatihely? :SNos Omnes Una Manet
-
afterburner_
őstag
ez aztan kemeny
raadasul 2 ilyen modulon kivul mas nem is fer be, a maradek ket slotba...? hm
[Szerkesztve]>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest