Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Hol lehet K8T890-A9 lapot venni?
-
TomiFiu
tag
Nekem egy M7VIT Grand van és egy AthlonXP 2500+ hajt.
Habár tuning terén elég gyenge, viszont elég strapabíró és stabil alapot nyújt.
A strapabíróságot arra értem, hogy egyszer sikerűlt a procihűtőt úgy felraknom, hogy a csavarhúzó leugrott a pőcőkről és rendesen megütőtte az alapapot és egy folia csík el is szakadtt és nem ment a gép aztán sikerűlt egy kis átkötést forrasztanom rá és azóta is jó!
Az alaplap szinvilága is szép!
Nekem piros az alaplap és sárga meg kék csatlakozók, de a cikkben lévő lap is nagyon szép! -
Yutani
nagyúr
Ahogy ránéztem a lapra, eszembe jutottak az elb@szott elrendezésű P3 alaplapok. Azokon is ilyen béna helyen volt elhelyezve a 20 tűs ATX tápcsati... OMG!
-
end73
aktív tag
Ez mind szép és jó,DE sajnos már nincsen hivatalos distribuciója Mo-on a Biostarnak.Sajnálom mert az eddigi tapasztalataim Biostarral, kivétel nélkül jók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest