Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Igen. Asusból még nem láttam, de MSI és Leadtek van. Szerintem Leadteket érdemes venni, annak a legkorrektebb a hűtése (egyéb paraméterek tekintetében nincs különösebb különbség, az árakat leszámítva...:D). Sajnos az én Asus kártyám is melegszik rendesen, ha húzni akarod, akkor valami egyedi hűtést kell kitalálni... Ha a szoftver körítés számít, akkor egyértelműen MSI.
-
Egon
nagyúr
#13. guest: nem Abit véletlenül a kicsike? Azt hallottam mostanság az Abit kártyeszek erőteljesen melegszenek, mindenképpen ''házi'' hűtést célszerű rájuk fabrikálni... Nézd meg, hogy a hibajelenség előfordulása után közvetlenül meg bírod-e fogni a bordát kézzel, vagy sem...
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest