- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- iPad topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Igen. Asusból még nem láttam, de MSI és Leadtek van. Szerintem Leadteket érdemes venni, annak a legkorrektebb a hűtése (egyéb paraméterek tekintetében nincs különösebb különbség, az árakat leszámítva...:D). Sajnos az én Asus kártyám is melegszik rendesen, ha húzni akarod, akkor valami egyedi hűtést kell kitalálni... Ha a szoftver körítés számít, akkor egyértelműen MSI.
-
Egon
nagyúr
#13. guest: nem Abit véletlenül a kicsike? Azt hallottam mostanság az Abit kártyeszek erőteljesen melegszenek, mindenképpen ''házi'' hűtést célszerű rájuk fabrikálni... Nézd meg, hogy a hibajelenség előfordulása után közvetlenül meg bírod-e fogni a bordát kézzel, vagy sem...
Aktív témák
- Úǰ! Dell S2721HGFA 27" VA 144Hz FHD 1ms
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest