Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
majd ha az ati a technisat - SkyStar1 féle kártyát készít, akkor lesz rulz, jó lenne egy kis konkurencia, hátha megindulna újra a fejlődés
-
MaUser
addikt
Szerinted van olyan igazán érdekes tárgy (tisztelet a kivételnek) amire 3. évben itt be lehet férni.
A radiometriát már másodszorra nem tudom felvenni.... (Persze villanyra mindíg befér az ember.
) Egyébként ha már így szóbahoztad, tudnál küldeni egy mail-t az általad meghallgatásra különösen érdemesnek tartott órákról? (Check mail cím adatoknál, mert változott!)
-
djyangce
tag
Linxom van és nem szeretnék visszatérni winre. Driver meg nyilván nem lesz hozzá
((((
By the way. Nem tudja valaki, hogy a HDTV adásokat mivel grebbelik gépre? Mert ez a kártya úgy látszik nem tudja. -
Doviziozo
aktív tag
Már a 200-asnak is gyönyörű képe volt. Tényleg klassz lesz, ha ilyen az új aiw-eken.
-
MaUser
addikt
fésűfilter
-
vfo7
senior tag
Tudja valaki, hogy mikor lesz nálunk is kapható?
-
törölt tag
ennek az elődei megjelentek már AIW kártyákon is? lehetséges hogy ez is meg fog ... ? (mármint a chip ... )
-
RE : tuner
''However, the hardware for the multimedia elements have also had some changes. Gone is the familiar Phillips “Can” Tuner, to be replaced with the “ATI Tuner”. The ATI Tuner is in fact a combination of Philips components and a Microtune RF Silicon Tuner – Microtune were initially used for the old All-In-Wonder 8500DV, however ATI state that the quality has since improved hence they are switching back to using them again.'' -
Ez az ár szerintem a built by ati tunerekre vonatkozik. Mivel több nagy gyártó (Sapphire/Gigabyte/MSI) is készít majd ilyen tunereket ezért olcsóbban is hozzá lehet majd jutni.
[Szerkesztve] -
aronocs
tag
Fincsi. Csak hat az ara. Fele ennyibol is lehet nagyon popec tunert venni, igaz, abban nincs hardveres enkod. Mar csak attol felek, hogy mire ideer meg dragabb lesz, mint ahogy az lenni szokott.
BTW felelmetesen kicsi az analog resz rajta. Nekem valahogy biztonsagerzetet nyujt a vas, foleg, ha tunerrol van szo, de biztos csak en vagyok a haklis -
asturel
őstag
biztos yo, csak nekem kidzsit dragacska
-
Sokan várják már ezt a tunert, ha hozza azt amit papíron tud akkor nagyon nehéz lesz bárkinek is megszorítania az ATI-t ezen a területen.
Itt olvasható a kapcsolódó fórum: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Theater 550 Pro chipre épülő kártya kitűnő képminőséget biztosít.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest