- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valter
tag
Mikor lesz, ha lesz AN9 ultra?
[Szerkesztve] -
dante3
addikt
Végre kaphatóak nálunk is,nem csak Pesten!
Nincs is olyan horror áruk,kiváncsi vagyok mennyi lesz egy hasonló Asus lap! -
champion2
csendes tag
1 kérdés: Akkor nem vásárolták fel az ABIT-ot?
-
nRu3
addikt
Csöd-ide-oda a mérnőkök dolgoznak és az új lapok jönnek, az más kérdés menyire megbizhatoak, hiszen az AT8 az már abba csödös időszak alatt készült és nem is sikerült jól(igaz más gyártoknál sem sikeredet az ati-s lapok valami jól) de a többi gyártó sem sziporkázik a tökéletes lapokal ,mindenki vesztet a régi fényéböl.
-
warn!ng
tag
annó nagyon tetszettek az abit lapok... könnybe lábad a szemem ha a BH6-ra gondolok
de mára elég sokat vesztett régi fényéből a cég. nem tett jót ez a csőd dolog a cég imagenek, de kinek tenne? (költői kérdés)
-
D.Orion
veterán
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Ez így igaz ASUS egy nagyobb a fűsje, mint a lángja című márka. A GB meg jó dolgokat gyárt csak nem mindig sikerül értelmeset is.
OFF: Az milyen quadro amin a 7900GTX hűtése van. Illetve a 7900GTX örökülte meg ennek a hűtését. És mennyibe kerül egy olyan?
Az a kis pöcök az AGP végén szinte mindegyik valamire való lapon van, a te érdeked, hogy a vga teljes mértékben rögzívte legyen.
[Szerkesztve] -
darabka
tag
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Nekem Gigabyte lapom van és nincs bajom az elrendezésével. Az egyetlen elb*szott dolog rajta a kis pöcök, ami az AGP sín végére van biggyesztve. Megpakolt gépnél ember legyen a talpán, aki kioldja...
Az Abit cikornyás hűtése meg szerintem inkább látványelem, semmint szükséges alkatrész. Elgondolom, milyen klassz lesz majd neonfonalat tekerni rá... -
Vigneau
félisten
Jaja, érzéki csalódás, pedig 1 tűvel több van neki, mint azt Te is tudod. Amúgy más különbség nincs benne. Max más utasítások vannak rendelve a lábakhoz. A lényeg, nem megy bele a régi proci, mint azt korábban is mondták már a többiek. Haladni kell a korral...
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
#65675776 #20 üzenetére
itt az igazság
sajnos az sli-s szörnyek kinőtték az atx-es lapokat, ha van két duplahűtős vga-d meg egy tvtunered, akkr bizony izzadhatsz hogy hova rakd a phisix-kártyát. ez nem a gyártók hibája, egyszerűen nem fér el. de meg kell jegyeznem, hogy nem túl sok ember szembesül ezzel a hatalmas problémával, bár ez lenne a legnagyobb gondom nekem is... (jajh hova tegyem a phisixet a két 7900gtx között?)
-
Elrood
őstag
Onnan lehet felismerni az AM2-t, hogy a proci körüli keret 4 csavarral van odarögzítve.
Az AM2-s proci és foglalat úgy van kialakítva, hogy nem lehet másik, 939-s, vagy ''régi'' 940-s procit belerakni. Hacsak el nem törsz egy-két lábat.
Inteles megoldáson a s478<>s479-re gondolsz? Igen, pont ugyanezt csinálta most az AMD is, csak AMD esetében nem hiszem, hogy átalakító segít, ugyanis a memóriavezérlő más.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
azért mert ez 32x es alaplap és egy nf4 és nf5 csip csak 20 vagy 22 pcie sávval bir tehát ahhoz hogy a két videókártyának biztositani tudják a kéccer 16x sávot KÉT NF5 ös csip került a lapra (mint régen az NF4 32-nél).
Az egyik igazi északi hidként funkcionál: VGA és a processzor és a déli híd öszekötésével(ez esetben még egy NF5) És a másik NF5 (aki most déli hid) foglalkozik a második VGA val meg a pci buszokkal és a többi dologgal.
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
asszem megvan a kövezkező lapom(kn9ultra) ha már a kn8ról lekéstem
azt a 2 ventit amugy sztem lelehet húzni vagy ha azt nem levágni biztos
azért vannak ott hogy lássad hogy ez fatal1ty vazzeghogynézmárazki hogyha ugyanugynézki?
(borzalom az a ventide kiiktatható
)
-
törölt tag
Ha felnézel az Abit oldalára, akkor látni fogod, hogy lesz sima AN9 32X is, ami bizonyos szinten több szolgáltatást nyújt: +1 belső és +1 eSATA, illetve a két ventilátor (aminek legfeljebb akkor van értelme, ha a prociventilátor nem keveri arra a levegőt, vagy nem szellőzik rendesen a ház) hiánya miatt +2 szabad ventilátorcsatlakozó. A BIOS gondolom ugyan az lesz, kérdés, hogy a VRM is.
Azt viszont nem értem a cikk miért csak az SLi-s lapokat említi, mikor KN9-ből még három további változat (KN9 Ultra, KN9S, KN9) lesz. -
Most jut eszembe, a déli híd ennyie melegszik, hogy hűteni kell? Akkor miért nem tesznek oda nagyobb bordákat, és akkor a hőcső elosztaná a 2 egyég között a hőt. mellesleg van ott egy harmadik borda a CPU és a PCI-x között, azt miért nem kötik rá vajon?
-
D.Orion
veterán
Örülök, hogy kedvenc alaplapgyártóm is beállt a sorba az AM2 terén. Fatal1ty lap tetszik is meg nem is(ventik), de nekem erre nem lesz pénzem. Remélem lesz majd olyan AN9 is ami Fatal1ty jelző nélküli lesz, de a passzív hűtés megmarad. A KN9 megjelenése is öröm, mert volt már AN7/ AN8 és most egy KN8 lapom van. Az AN9 és KN9 közti különbségek nagyjából ugyanazok, mint az AN8 és KN8 között volt.
Reac: Ezt Fatal1ty-től kérdezd, az ő agyszűleménye volt anno ez a ventillátor ha jól tudom.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Annyira gagyik azok a kis ventillátorok
meg az egész hőcsöves rendszer hogy hihetetlen. Ha mindegyik másik gyártó képes ilyen heatpipeos hűtést kisventik nélkül késziteni akkor az abit miért nem tud?
Csak kettővel több idővel tönkremenő alkatrész... és még zakatolnak is az biztos.
Pl. Sztem hasonló tudású ASUS v. GBT lap kivitelezése messze jobb ennél!
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Örülök, hogy továbbra is támogatják a Silent OTES hűtésüket.. Nagyon nagy ötlet volt ez annó még a NF4 idejében.
-
Nem rossz. Mondjuk kiváncsi lennék arra, hogy milyen új funkciókat pakoltak a biosba. Ez a ventis megoldás mondjuk nem tetszika táp IC-ken.
-
champion2
csendes tag
-
nRu3
addikt
Őröm hogy az ABIT is kiadta saját AM2 szériáját, a fatal lapal kapcsolatosan csak reméljük hogy kevesebb széria hibája lesz mint a tavalyi kiss testvérénél.
Ez a fatal lap pedigelgondolkodtató [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az nForce 590 SLI chipsetes modell a Fatal1ty-vonalat viszi tovább.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest