Aktív témák
-
marcee
addikt
Nekem multkor sikerült megtapasztalnom, hogy milyen lenne ma agp nélkül. Történt ugyanis, hogy szarrá avult mx400-amat gf3 ti200 128MB-osra upgradeltem, windows felismerte, szöszölt egy kicsit és kapásból használatba vehettem. Aztán az első 3dmark2k1-nél jött a pofáraesés, 55xx pontot kaptam kb. Az okozta a problémát, hogy nem telepítettem újra sem a video, sem a chipset drivereket és valami gebasz folytán 66MHz-es PCI módban ment a kari. A chipset driver újratelepítése után ez visszaállt 4x Agp-re, így kapásból 78xx körüli pontszámot kaptam. Pedig a kari 128MB-os.
Tehát lehet, hogy annó nem volt áttörés a pci-ról az 1xagp, arról a 2x-es és így tovább, de ma már nagy veszteség lenne a hiánya.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Itt a PCI-Ex kapcsán jóval nagyobb sávszélességről van szó (és még szimmetriuks is), amin nem kell semmivel osztozni. Anno Unreal tudott AGP texturingot, akkoriban amikor még nem volt textúra tömörítés, de amikor az S3 kitalálat, akkor inkább azt használták mert hatékonyabb volt mint az AGP-zés. A mostani VGA-knál nagy minőségű textúrákánl már kell a 256 MB VGA RAM (pl. Doom3), ezen talán valamit tud mérsékelni az új PCI-Ex-es technika, de majd meglátjuk. Valószínűbbenk tartom, hogy a low-end integrált VGA-knál lesz a témának haszna.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest