- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Aktív témák
-
GBotond
tag
Nem is tudtam, hogy a Creative Europe európai gyártó, azt gondolná az ember, hogy a ''nagy'' Creative európai kereskedelmi képviselete...
GB -
Raymond
félisten
Mert olcso, mindenki ezt veszi es ezert ebbol van forgalom/nyereseg... Ne magad szerint mert az ''atlagos'' vasarlot, mert ha a hardver oldalakat bujod, konnyen abba a tevhitbe eshetsz hogy egyes kartyak ''miert vannak a piacon ha olyan sz*rok es mindenki lathatja hogy nem er semmit'' stb stb. Nem sokan latjak...
[Szerkesztve]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Piftuka
veterán
De hogy egy ilyen neves cégnek miért kell beállni azon gyártók sorába, amelyek a bődületes, f*stalicska, 64bites szutyok 9200SE-t is forgalmazzák ?!?
"Aquila non captat muscas."
-
nap
addikt
''...a Mystify Radeon 9600XT és a Mystify Radeon 9800XT..., ...169 illetve 499 euró lesz.''
Mi kerul haromszor annyiba egy 9800xt-n egy 9600xt-hez kepest???browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Raymond
félisten
Nem nagyon indithatnak massal, mert a tobbi chip gyakorlatilag EOL (End of Life - halott).
1. 9600 meg mehetne, de nincs miert, mert a 9600XT olyan alacson arkategoriara van celozva hogy nincs nagyon ertelme. Esetleg egy 9600 128MB 129 EUR-ert. Ez viszont leolne a meglevo NV kartyaikat, ugyhogy addig nem lesz, amig ezekbol van ''raktaron''.
2. SZVSZ a 9600XT araban nincs benne a HL2 voucher. Ha benne volna, nem tudnak ennyiert adni. Vagy ha benne van, nem ez lesz a ''street price''.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Agyasima
őstag
Iszonytató óriási palettával indítanak...
<sóhaj>toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror