- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Aktív témák
-
polika
senior tag
az VIA eden full terhelesen 7W amugy meg 3W de persze tudom a dothan 1.5ghzes kb 2x akkora telejsitmenyt nyújt mint egy 1 ghz-es eden viszont ha belegondolok hogy én most egy 256m-ás duron 600-as on futo debiános rencerrel teljesen meg vagyok elegedve a web böngészés, office, levelezes, tűzfal, saját anyagaim web szervere stb mindent csinál akkor ahhoz képest egy 1ghzes via eden teljesen hasonló vagy jobb teljesítményt nyújtana.
csak 17x17 centis hangtalan, lehet rajta videót nézni, és max fogyaszt 35W-ot azaz ha állandóan is be van kapcsolva otthon az alberletbe akkor sincs baj a villanszámlával -
Elrood
őstag
Megnéztem az intel oldalt.
Banias 1.5GHz (0.13) T. 24,5W
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL6F6&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=4999[/L]
Dothan 1.5GHz (0.09) T. 21W.
[L]http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7GL&ProcFam=942&PkgType=ALL&SysBusSpd=5095&CorSpd=ALL[/L]
Úgy tudom, az intel nem a MAXimális fogyasztást szokta megadni, hanem a tipikusat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest