- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Valamiért nem jó a link amitt beraktam
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
ó pedig már kezdtem reménykedni hogy az idei év meg a jövő év alaplapjai már passzívan lesznek hűtve
megint a kis hangos ventiket kelljen hallgatnunk?
hát azt ne mszeretném
remélem lész még olyan alaplap amin a chipset hűtést meg lehet oldani passzívan is
de ezen a lapon pl egész pofás már az elrendezés szóval nem akadhat össze a proci meg a VGA hűtés -
nRu3
addikt
Leszedték hogy láthasuk tényleg milyen chip van rajta, de szerintem aktiv hütéses lehett nézd meg a képet láthatod hogy 5db venti táp foglalat van a lapon Bővebben: link
-
ciao
senior tag
hun van a hűtés a chipről? milyen lesz rajta?
-
nRu3
addikt
Ennek a lapnak sok értelme van
Mert ha nforce 4 re akkarok cserélni akkor egyböll vidkártya csere pci-e , vagy új táp vagy táp átalakitó 24atx, nincs viszont dual memoria mivel s754 . Tehát ha valaki pénzt áldoz erre akkor inkább s939 ett ajánlatosabb venni.
-
anulu
félisten
Gigabyte-ék is igazán kihozhatnák már ezt a lapjukat. szvsz a két tápcsati a lehető legjobb helyen van.
-
TeeJay
félisten
nem rossz szerintem
remélem jövőre mégjobb cuccokat fog kiadni az Asus mert ilyen lapot tervezek venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest