- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
üdv mindenki. lenne nekem egy asus 7800 gtx top kártyám. a hűtéssel lenne gondom. bf2 alatt 62fokra felmegy a hőmérséklet, és ugyebár a venti hangosabban megy. nem is lenne probléma, de réggebben ezt nem nagyon csinálta. gondolom akkor a hőmérséklet nem is volt ennyi. mi lehet a gond? vegyek rá valami tutibbat? bár ez is valami jó nagy cucc...
-
Draken
őstag
válasz várnarancs #50 üzenetére
Bővebben: link
--> ASUS en7800gtx 256mb td Nettó ár:114,400 Ft Bruttó ár:143,000 Ft
--> ASUSTEK Extreme N7800GTX Bruttó 140 498 Ft (575,82 €) -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Bocsanat a nem befejezett hozzaszolasert de fagytam es mar nem tudom modositani.
Szoval szerintem az EVGA karija jobb mert nem foglal ket slotot megis 490/1300 Mhz.
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130237
Sziasztok. -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Szerintem az evga 7800 gtx jobb mint ez az asus. Nem foglal ket helyet es nagyobb a teljesitmenye is. 490 -
rog75
tag
válasz várnarancs #59 üzenetére
nekem meg mert most megint nem fogok a géphez nyulni 2,5-3 évig vga miatt másrészt ott volt a smile szoval nem kell komolyan venni a koplalást
-
rog75
tag
huu azt már nem tudok volt egy katalógusom a bolttól de már elhánytam valahova és nem találom pedig abban benne volt angolul.... nekem egy olyan emberke hozta aki kint volt több évig és már volt egy kis helyismerte.... az oldalakon általában a termék nevéből a kód kiolvasható pl jelen estetbem a 7800-at kellene figyelni ill a gyártó céget talán.
de mintha valahol azt olvastam volna hogy japánban is 120eft körül van.... és az usaban is 600 dollár körüli áron adják.... (itthon meg már megkapod 130eft körül és is annyiért vettem egy Leadteket most 2 honapig kenyér és víz )
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hááát, borsos lesz az ára így is akkor.
megakartam nézni a tajvani ebay-t,hogy valamennyire képben legyek árban, de olyan krixkrax az írás, hogy semmit nem értek belőle
tudzs mondani tajvani bolti árakat? vagy hol nézzek utána?
ha lehet angolul...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hm, akkor talán valahol 80-85 körül meglehetne csípni egy gtx-et..
a hozattad azt jelenti hogy postán jött vagyis a szállítási költség is benne volt, vagy ismerősöd a bőröndjében hozta haza?
nekem anyum megy, úgyhogy csak a kártyát kéne fizetnem
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Guruka
senior tag
válasz várnarancs #50 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rossz az ár érte, ha azt vesszük, hogy más ennyiért komplett gépet vesz és én meg ennyiért akarok autót venni.
-
Integra
titán
ha tajvanon vesz az ember vga-t, akkor mennyivel olcsóbb?
csak kérdés, mert ősszel tudnék kintről egyet hozatni, a kérdés hogy megéri e...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
várnarancs
addikt
válasz várnarancs #49 üzenetére
Valahogy így gondoltam:
Asus N7800GTX Extreme GeForce 7800 GTX 256MB GDDR3 ViVO + Dual DVI PCI-Express /3 év garancia/ 120 960 Ft 151 200 FtVárnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Kain
senior tag
....és nem kevésbé terjedelmes az árcédula is.Még mindig vannak lámák akik ezt mostanában megveszik?
-
nagyúr
Befosok, hogy egy hardvernél mindenki a kinézetét mustrálja. Nem mind1, hogy néz ki?
Egyébként nekem nem érne meg néhány Hertz annyit, hogy ekkora batárt tegyek a gépbe. Akkor inkább egy sima, és lemondok pár pontról.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
LordX
veterán
válasz várnarancs #37 üzenetére
Hát, már vagy két-három éve..
-
várnarancs
addikt
Amúgy meg nem elég rá a stock? Azzal is megy simán húzva: láásátok a miniket
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
faster
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
-
t-shirt
veterán
Sajnos nem, valamiért átrakták a ramok felét a hátoldalra. Ez hűtéstechnikailag nem túl jó ötlet. Bővebben: link
szerk, faster megelőzött, de ezzel a névvel nem is csoda
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A PH! tesztben is az van, mint az összes többiben:
4-4 ramchip a kártya két oldalán összesen 8 db, + 4-4db üres hely,. A geforce 6800-on van egy oldalon a 8 ramchip.
Az 512MB változaton meg már 16 db chip van, 8-8 darab a panel két oldalán.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Ahogy más is említette, az Asus is csak megveszi a hűtőt, és ellátja a saját matricájával. Mint ahogy a HIS is az AC-tól veszi a hűtőt.
De ennyi erővel mondhatnád, hogy a Kovács Józsikától lopta le az Asus az ötletét, mert Józsika AC hűtőt szerelt hosszú hónapokig tartó, éhezésekkel átszőtt keserves szenvedéssel összekuporgatott kajapénzén vásárolt 6800LE kártyájára.#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Én úgy tudom (és a PH tesztben talán látható is), hogy a 7800GTX-nél csak a GPU felőli oldalon van memória. A 256MB-oson csak 4x1 koceka van, míg az 512MB-oson lesz 8x2 koceka. Ezért jó mindre a képen is látható NV Silencer 5 rev2 hűtő.
Ráadásul ugyanez jó az én kis 6800-asomra is. És ha az Asus megbízik ebben a hűtőben, akkor én teljesen nyugodt szívvel teszem rá a kis kártyámra, majd tuningolom ez egekig!#tarcsad
-
BobChemistry
őstag
mire lemegy az ára 50ezerre, addigra 48 futószalagos kártyákkal nyomulnak 1GHz órajel mellett
[Szerkesztve]
legalábbis a hardcore gamerek
[Szerkesztve]Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Guruka
senior tag
Nekem nagyon tetszik, majd ha lemegy az ára 50e-re, akkor megveszem.
-
Florida
tag
Mennyi ez?
-
szatocs
őstag
-
kowk
tag
de fogyik vagytok
-
Narancs
őstag
válasz várnarancs #3 üzenetére
Az ASUS konkrétan lelopta a HIS ötletét...nem mintha nem lehetne, csak azért asustól többet várnál..
Beauty is pain
-
Egon
nagyúr
Hálistennek az userek zöme nem a vga kinézetét, hanem a kimeneten produkált képét nézi elsősorban.
Bár, ha így megy tovább, lassan azért kell fizetni, hogy _ne_ ledes ventivel szerelt vga-t/tápot/bizbaszt adjanak a boltban...
Nem mindegy, hogy néz ki az a tököm kártya a _zárt_ házban?!?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Scream007
őstag
szerintem szép kari.
asushoz 1 ilyen illik.
csakhát majd az ára szokás szerint ami súlllllyóóóóósss leszBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Vallon
tag
Na most ha két slotot foglal el, akkor lehet SLI-ben alkalmazni?
Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.
-
Niquis
aktív tag
Az elsőre: a chip nem egységes órajelen jár, hanem igazából 3-on: Vertex Engine/Pixel Shader Engine/ROPs. A vertex shaderek órajele az,ami 470-re áll be a Top3D módban. Forrásom: Bővebben: link
A másodikra csak tippelgetni tudok: mivel ez egy referencia NVSil5, olyan nv-kre is fel lehet tenni, ahol 8 chip van elöl is. Ezenkívül biztos, hogy hátul is meghagyták a hűtésre szolgáló fémlapot."És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
várnarancs
addikt
Sztem jól néz ki, csak hát olyana stílusa, mint a HIS-nek
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
faster
nagyúr
Csak két kérdésem volna:
1. Ez a ''túlhúzott'' 470MHz-es GPU. Nem az most a helyzet, hogy mindegyik 7800GTX 470MHz-en megy, de csak 3d üzemmódban?
2. Úgy tűnik, hogy a hűtő 8darab memóriachiphez ér hozzá, de a referencia 7800GTX-nél, a 256MB változatnál, ha emlékeim nem csalnak, akkor a hátoldalon van minden második ramchip. Most akkor kell ekkora hűtés a ramoknak, vagy sem? Esetleg a hátoldalon is van valami nagydarab rézborda? -
Integra
titán
hihetetlenül ronda
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB /Leirás!/Posta ok!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest