Aktív témák
-
Petya
tag
Azok a kábelek enyhén szólva rövidnek tűnnek, persze a hengeresség sokat javít a gubancból eredő ''hosszuságvesztésből''.
#15 Guest milyen az átlátszó ház ami aluminiumból van? Még nem láttam átlátszó aluminiumot? Persze sejtem mire gondolsz csak kötözködök! :P -
guest
veterán
Bocs, megneztem, a legolcsobb aluminium hazat 300 w-os tappal (ennek nem atlatszo az oldala,de igy is nagyon szep) 149 dollarert lattam.
Squirrel -
guest
veterán
180 dollarnal kezdodnek, de ezek is mar gyonyoruek. (300 w-os tappal persze)
A monitorok olcsoak nagyon.Meg a laptopok.
Squirrel -
guest
veterán
Itt kinn az USA-ban lattam atlatszo Coolermaster hazakat.Nagyon durvan neztek ki, oldalt volt atlatszo,rajta 2 ventivel oldalra, meg 2-vel hatra nyomta a levegot, az egesz persze aluminium volt. Otthon vannak mar?
Squirrel -
guest
veterán
a featurek fele parasztvakitas. aranyozott chipsethuto? ekkora okorseget... kar hogy bele kell rakni a szamgephazba.
-
guest
veterán
Aki esetleg már látta valahol árlistában (külföldiben) az megirhatná hogy mennyi.
-
hi
tag
Szerintem ez a Chaintech 7VJDA folytatasa KT333 alapon. Habar a 7VJDA-hoz nem volt semmi extra, de stabilitasban en ezidaig nagyon meg vagyok vele elegedve. Chaintech rulez :)))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom, szerintem elég gusztustalan ez a sárga gumikesztű-bevonat...
-
Ploszi
senior tag
hoppova! a nem is oly rég emlegetett henger alakú kábelket látom az alaplap m,ellett! tényleg sok kedves apróságra odafigyeltek!
-
Yany
addikt
Engem is az ára érdekel...
-
Atech
csendes tag
Remek. Jó lenne, ha az árára is ezt lehetne mondani.
-
BobMaster
senior tag
Hol is lehet majd beszerezni? Webolt? :D
-
HEBI
senior tag
Ja és az áráról sem szóltatok, bár nem túl sok jót sejtet ez az aranyozás meg ''ilyenek''...
-
HEBI
senior tag
A Design rendesen rendben van és körítés sem kutya, de mi van a teljesítménnyel ? Várom a cikket.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest