- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
L4Me
csendes tag
válasz
CharlieDrop #15 üzenetére
könyörgöm:) 400Ft egy akku... ne mondd, hogy nem tucc venni 2-3db-ot?
-
CharlieDrop
veterán
Hmm, ha 8 órát bír, akkor soha nem tudod végighallgatni ami a vinyón van... ejej...
-
L4Me
csendes tag
sorry, biztos bennem van a hiba... nem ismerem a típust, meg.... szóval cdből sem igazán ismerek 1.5gb-t.... úgy tudom elképzelni a dolgot, hogy 2cdt raksz a discmanbe.. de ugye ilyenről nem igazán hallottam :) szóval hogyan is gondoltad ezt a 1.5gb-t? (télleg sorry, ha nagyon lame vagyok, de a név kötelez;) ...de ha már itt tartunk, laptop minek? nehogy ne legyen elég 2gb zene..!? a jelenlegi 128mb-os csodámon a 40 számmal vígan elvagyok nem egy napig, de akár het(ek)ig is... és ha nemtecc, csak betolom, del, copy, és kész... nem kell drága ;) cd-ket írogatni, stb....
L4Me -
L4Me
csendes tag
..jojo, én elhiszem, hogy jók a discmanek, nem vitatkozni akarok :) csak személyes tapasztalatom volt, hogy nem lehetett normálisan hallgatni, mert ugrált, nehéz volt, zsebet lehúzta (tudom, táska...) meg mérete miatt ugye nem is annyira mobil, mint egy usb kulcs.. persze erre nem olyan válaszokat várok, hogy ''de igenis...'' hanem.. semmilyet ;P
L4Me -
Shim
őstag
28rongy egy atrac3plusos discman. erre 1,5giga mp3 fér kb. és 80 óráig bírja. igaz nagyobb mint egy hitelkártya de még mindig sokkal jobb. viszont tudok cdt cserélgetni, nem kell egy laptopot hurcolnásznom. ennyit a 2gb memről és 8 óráról
-
L4Me
csendes tag
..én jelenleg egy Creative MuVo 128MB cuccost használok, és teljesen meg vagyok vele elégedve... Ez is kb. 7-8 órát bír ki, de az miért is nem elég? Egy darab AAA elemmel működik.. Egyik nap lemerítem egyiket -> kicserélem a másikra, éjszaka pedig kényelmesen fel tudom tölteni... és egy ilyen akku ugye nem nagy összeg (durván 400HUF).. Anno az ára ennek is 35e körül volt, de én inkább kiadtam ezt az összeget, minthogy állandóan a rázkódással, súllyal, mérettel, stb kelljen problémázni (előtte használtam MP3CD-t, 8cm MP3CD-t, stb...)
Szóval szerintem teljesen korrekt az AIWA cuccos, és ha úgy nézzük, hogy 128MB kb. 25-30e, akkor nem is sok érte az a 70... (Természetesen felfelé is kéne hasonlítani, de akkor megint jön a súly, méret, stb...)
L4Me -
Gonzo
csendes tag
''30 órányi zene fér a 2 GB-os mini merevlemezre''
tehát nem memória. elég egyértelmű. amúgy szép szép, de tényleg nagyon drága...
[Szerkesztve] -
Gonzo
csendes tag
két enter volt. még jo, hogy van mod:))
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Gondolom a Sony első lépésként nem a termékeket, meg a fejlesztést egységesíti az AIWA-éval, hanem az árszintet. :(
-
Walkie
csendes tag
Vajon a lejátszó súlyában benne van a távirányitóé is? Mert ez igy igen érdekes megközelítés,
hogy az effektív kezelôfelület külön van építve, ezért jobb méreteket lehet írni a lejátszóról. Az
ára viszont horror. Az Apple iPod mini lejátszója 4 giga méretben kerül $250-be, amitôl
hanyattesett mindenki, hogy milyen drága. Amúgy annak a méretei 90x60x12,5mm és 104g,
amiben a kezelôfelület is benne van. Ráadásul Firewire/USB2 csatlakozójú.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
8 órát bír ki? Ez egy lol. Papíron ennyi, de vajon mennyit bír a valóságban? Talán 7 órát kihúz. Ha mondjuk használom minden nap legalább 3 órát, akkor két naponta tölthetem fel? pffff
Aktív témák
ph Csupán 68 gramm súlyú az AIWA hitelkártya méretű MP3-lejátszója.
- Last Epoch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest