- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
ahol narancssárga pöttyök vannak, ott ingyen megy a net a környéken lakóknak... -
HXY
addikt
válasz
parandroid #11 üzenetére
IT news hírei között az első oldalon volt, és számomra az újdonság erejével hatott..
-
HXY
addikt
Van egy csomó étteremben: [link]
-
cucka
addikt
válasz
parandroid #11 üzenetére
számomra érthetetlen, hogy nem alapfunkció a legtöbb étteremben az ingyenes wifi internet. bizonyos vendégkör határozottan jobban érzi magát attól, hogy tud az étteremben netezni, mégis elenyésző a havi költsége. (egy étteremben csak fizetésre elmegy havi többszázezer forint, egy üzleti adsl csomag meg kijön durván 20ezerből).
-
parandroid
félisten
Tekintetbe véve egy ADSL internet egyszeri telepítési költségét (0 Ft), egy WiFi router beszerzésének költségét (10000 Ft), és egy 2Mb-es ADSL előfizetés havidíját (10000 Ft), ami amúgy is jó ha van egy étteremben (alapanyag rendelések, online foglalások, honlap aktualizálás, mittudomén még mi), gyakorlatilag nulla költséggel csináltak egy vevőcsalogató feature-t. Jó, mondjuk nyilván ha meg akarja legálisan osztani, akkor nyilván nem otthoni ADSL-t kel rendelnie, de az üzleti csomag sem lehet sokkal drágább, különösen, ha megegyezik valamelyik szolgáltatóval, hogy kiírja, miszerint ''Ebben az étteremben Ön a [Szolgáltató] internetkapcsolatát használja.'' Mekit pl máig nem értem, hogy miért pénzért (méghozzá sok pénzért) adja a netkapcsolatot...
Egyébként hogy jött fel most ez a topik?
Végülis mindegy, azóta sem sok változás történt a témában, talán csak annyi, hogy mostanra már gyakorlatilag minden fővárosi Don Pepében van a vendégeknek ingyen net. Más éttermekről viszont azóta sem hallani...Valaki tud még ilyet?
p -
ragazzo
őstag
Jónak tartom a kezdeményezést, talán több cégnek is követni kellene a példájukat.
-
HXY
addikt
a pizzahut felkötheti a gatyáját...
-
ByB
addikt
''...majdnem ingyenes...'' - hogy is értsük?
-
Digital
addikt
Ettem Pesten a pizzájukat...hááát No comment
Szegeden sokkal finibb,igaz nincs mellé net
-
PEPE85
senior tag
Mindenképpen hasznos dolog, de abban biztos vagyok hogy nem sokan fogják ezt igénybe venni. Amúgy pedig simán kiépíthetnék az összes étermükben, mert egy 1 Mbit-es szélessávú kapcsolat nagytételben (értem ez alatt, hogy 20-30 éterrem) fillérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest