- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
''és persze az autós-ablakos példád sem jó, mert üvegen át is belátnak prímán. Szóval szájtépés ....''
Hát az a szarl tűzfalat jelképezia jó tűzfal a sötétített ablak.
Aki Tescós gépet vesz annak legtöbb esetben rajta van a win. szóval semit se kel telepíteni, hazaviszi, bedugja a kábelt és ennyi.
''az a baj, hogy egy alapszolgáltatásnak tekinted, hogy a Win-ben beleintegrálva van az IE.''
Tudtommal nem kell külön fizetni az IE-ért, tehát alapszolgáltatásnak tekinthető. akárcsak a windows intéző. meg minden amit alapban kapsz a windows cd-n az alapszolgáltatás. (különszolgáltatás pl. az office stb...) Az már más kérdés hogy ugyanezt a szolgáltatást más cégek is nyújtani tudják.
Ez olyan mintha (maradjunk a klímáknál vagy riasztóknál) veszel egy klímát vagy riasztót és az ára tartalmazza a beszerelést. De lehet hogy te másik céggel akarod beszereltetni. semmi sem akadályoz meg ebben!!!!!!!!!!!!!!!!! (De nem lehet a céget akitől a cuccot vetted arra kötelezni hogy a beszerelést ne vállalja csak azért mert te beszerelési szakértő vagy tegyük fel, ugyanis aki nem tudja beszerelni és semmi más céget nem ismer, esetleg nincs más cég a közelben (ez legyen a utility cd) az nagyon örül hogy alapjáraton be is szerelik neki!!!!!!!)
És bocsáss meg ha lekezelő voltam, nem szántam annak. (csak akik ''értenek'' hozzá, azok még mindig félvállról veszik a mezei usereket. azt nem állítottam hogy közéjük tartozol...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest