Aktív témák
-
guest
veterán
Bocsánat, rosszul írtam az előbb...
AMD: 20%, Intel: 78%... Azt hiszem ez önmagáért beszél... :)
Egon -
guest
veterán
Kedves Guest (16. hozzászólás)!
1. Ha tudnál olvasni (vagy esetleg kicsit jobb lenne a felfogóképességed...), akkor talán tudatosodna Benned, hogy szó sem volt stabilitási kérdésekről - mindössze a ventileállás miatti proci-alaplap megsülésről írtam... Az Abit csak példaként volt felhozva (mivel nekem perpill. BF-6-om van, azt használom több éve a legnagyobb megelégedéssel...), már látom hogy inkább konkrét példa helyett így kellett volna fogalmaznom: az utolsó BX chipsetes alaplapok... :)
2. Az ''AMD-korszak''-ról csak annyit: itt a prohardveren olvashatsz róla, hogy az AMD piaci részesedése 25%, az Intelnek kb. 3-szor annyi...
3. Vegyél csak AMD procit, én csak örülök annak ha minél többen veszik - annál jobban kénytelen az Intel árat csökkenteni, ergo: olcsóbban fogok új procit venni... :) :) :)
Egon -
guest
veterán
TransMetaaaaaaaaa :]]]]]] gihi ;]
-
guest
veterán
Jó=AMD
Rossz=VIA
Csúf=INTEL
:DDD -
guest
veterán
Egon te egy akkora lolka-bolka vagy, hogy csak na! Mellékesen megjegyzem, hogy azóta nincsenek ilyen stabilitás problémáim, amióta nem rakok össze ACORP/ABIT/ASUS/MSI gépeket, csak AZZA/GIGABYTE/SOLTEK/EPOX cuccosokat csak! AMD korszak van most öcsibogyó! Nézd csak meg, hogy csökken azoknak a nagykereknek a forgalma, akik csak Intel-t forgalmaznak! :))
-
guest
veterán
nemtom az ismeroseimnek most doglik be a gépe mind intel celeron abit tal :) ebbol azt szurtem le hogy szar az abit mint a fene 3 kulonbozo emberbol 3 nak az alaplapja leég, mind abit... hiba a hövédelem meg a satobbi, ha egyszer valami le akar égni az le is fog :)
-
guest
veterán
Mondjuk ezt elég nehezen tudom elképzelni... Merevre kellett volna fagyni a gépnek, még mielőtt károsodott volna... Amúgy meg az újabb Intel chipsetes alaplapok (Abit BF-6-tól fölfelé) már támogatják a proci belső hőmérsékletének a figyelését, és egy bizonyos hőmérsékleten felül hangjelzéssel illetve akár a gép leállításával is megóvják a delikvenst az ilyen problémáktól... Amennyire én tudom, a legújabb, AMD procis alaplapoknál is megjelentek az ilyen megoldások, de úgy tudom még messze nem tökéletes...
Na és azt azért nyomatékosítsuk, hogy ha 10 hasonló esetről hall az ember, abból azért 9 AMD procis cuccos szokott lenni...
Egon -
Nowhereman
őstag
Hja, az intel procik! az egyik havernak kimult a ventije a celeron procin(elötte is rosszalkodott), a proci tulélte. Az alaplapot viszont galyra vágta(leolvadtak a csipek mint a fagyi), az meg a videokártyát és a winyot(szum:65eFt+2 heti melo)! Király! Hát nem jobb lett volna a proci döglik meg! Azért intelkoros maradt a koma! (a proci tuléli az alaplap kampec esettel volt lehetöségem találkozni máskor is: az is celeron volt!)
-
guest
veterán
AMD procit, AMD hangkartyat, AMD alaplapot, AMD videokartyat, AMD memoriaval?
Vagy csak a proci AMD?
Mert ha igy van nincs csodalkozni valo, max ha leveszed a bordat!
Nem ertem mi ebben a kulonleges, az Intel ugyanugy nem megy gallyra........... -
guest
veterán
Ebben a számtech boltban, ahol vagyok, már 1,5 éve csak AMD K7-est adunk el és azóta szinte nulla a garanciális problém! :D
-
Gergoo
csendes tag
Nálam 100%-os lett az AMD piacnyerése!!! Előzőleg Intelem volt:))) Most nem.
-
guest
veterán
Mintha valaki azt írta volna a múltkor, hogy ''vesznek még néhányan Intel procit is...''. Úgy tűnik, a többség még mindig azt veszi, nemde???
Egon -
Petya
tag
Hajrá AMD! Lesz ez még jobb is! Kár hogy a VIA nem tényező, pedig az nagyon jó lenne nekünk.
-
greg214
tag
Azér' az jobban hangzott volna, hogy:
''Az AMD 25%-kal növelte piaci részesedését.''
:))
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest