Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
ez így van en anno 2002 tavasz végén - nyar elejen vettem valahogy a 4600-os karimat, aztán rá őszre jött a 9700 pro, de nem valtottam,de 2003 májusában 9800 prora igen

úgy vélem első pár évben nem igazan lesz kihasznalva a dx 10, és akkor amikor meg mar kezdik kihasznalni a jatekok az 1. gen. dx 10-es kartyak meg kevesek lesznek... -
Foglalt név
addikt
Nem csak, hogy nem dobálták el, de én 9600 és 4200 közül is az utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Egy évvel később vettem 9800at és így utólag sem érzem, hogy rosszabbul jártam. Sőt dual channelem sem volt és azt sem éreztem igazán
Nem biztos, hogy egy esetleg gyermekbetegségekkel terhes dologra rögtön le kell csapni. 1/2-1 év és letisztul a dolog és látszik, mit érdemes, mit nem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem biztos, hogy egy esetleg gyermekbetegségekkel terhes dologra rögtön le kell csapni. 1/2-1 év és letisztul a dolog és látszik, mit érdemes, mit nem.