Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raver
aktív tag
válasz
dajkopali #10 üzenetére
Nekem is van több Gmail fiókom. De csak egyet használok. A többit úgymond előre lefoglaltam. Én a személyes levelezéshez, és a reggekhez használom. Naponta átlag 10-15 Spam jön. Eddíg egy db ''rendes'' levelemet sem tette a spamek közé. Az viszont előfordúlt (asszem 2szer), hogy a spamet nem szűrte rendesen és betette a bejövők közé.
-
válasz
dajkopali #10 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem a regisztráció dobja meg a spamek és vírusos levelek számát, hanem azok a köcsög ismerősök, akik kilométeres Cc: listákkal küldenek szét mókás küldeményeket. Így bármelyik címzett gépén levő féreg vagy trójai benyalja a te címed, és E.T. már haza is telefonál vele a spam-adatbázisba.
Van egy e-mail címem, amit kizárólag regisztrálásra használok, és a Freemail saját spamjein kívül nem kapok rá semmit.
Van ellenben olyan címem, amiről sohasem regisztrálok, ellenben az szolgál a magáncélú küldemények fogadására. Na, oda aztán dől az anyag. Illetve csak a procmail logból látom, hogy mi minden dőlne. -
tkazmer
addikt
Lekopogom, hogy eddig se a netszolgáltatótól kapott email címemre, se a saját szerverünkhöz járó email címemre, se a gmailesre nem kaptam eddig spam-et...
-
-
ragazzo
őstag
Azt gondolom, ha az emberek nagy része nem költ internetes biztonságra, akkor nem fog költeni spamszűrésre sem.Nem beszélve arról, hogy valóban vannak nagyon jó ingyenes megoldási lehetőségek.
-
Kb olyan kerdes, mintha csodalkoznanak rajt' h miert nem fizet az ember a bongeszoert, a metroujsagert, stb...
Van epp eleg dolog az eletben, amiert fizetni kell ugyis. Ha mar ''aproszoftverert'' fizet az ember, akkor az legyen a virusirto vagy tuzfal. -
bambano
titán
Nekem az is elég, ha a szerveremmel kompatibilis, nem kell, hogy minél több klienssel az legyen.
-
karnokd
tag
A nagy többség meg reflexből törli az spamet. Ingyen.
-
raver
aktív tag
őőőőő Gmail.
-
Yaye
őstag
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
Eszközök menü, Levélszemét kezelése... pont.
Az Adaptív szűrő fülön be lehet pipálni hogy megtanulja fölismerni a szemetet, a Beállítások fülön pedig hogy hogyan kezelje a szemétként fölismert, vagy kézzel szemétnek jelölt leveleket. Nézd meg, elég magától értetődő, szóval nem érdemes túlmagyarázni.
Én úgy állítottam be magamnak, hogy ami a címlistámon van föladó az tuti nem szemét, egyébként pedig a fölismert szemetet vágja a kukába, a kézzel megjelölteket is. Elég jól működik.
Az igazi persze a szerver oldali szűrés lenne, amit a júzer maga hangolhat finomra, de kliensoldalon ez is prímán megteszi. -
Drótszamár
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Ezt egészen pontosan hol és hogyan kell csinálni?
Esetleg valami értelmes leírást tudsz valahol? -
moma
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
szintén
-
Miért fizetnék? A szerverünkre fel van húzva az ingyenes SpamAssassin, azt betanítottam, jól érzem magam.
-
Winner_hun
félisten
Fizetni én se fizetek, thunderbird ingyenes és kiválóan szűri a spam-et ha jól be van állítva. Ennél több meg nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest