Hirdetés
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gamepad
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
nem olvastam végig az összes hozzászólást.....DE !!!
Tildy, ha Te magad is az oktatásban dolgozol, akkor tudod, hogy a 27,5 Millió, az semmi, egy akkora intézménynek mint a BME !!!!!!
maga az épületek takarítása havonta többe kerül ,mint a 27,5 MILLIÓ? amiről vitázol.......
és ezt nem haragból írtam..........csumi -
Tudod, Tildi, idén nyáron borozgatánk kint egy ismerős erkélyén. Ittuk a Sangriát, mint az ökör. A házigazda hölgy korábban a GDF zseniképzőben dolgozott - ahova én is jártam, így jutott eszébe a sztori. Szóval most a SUN Microsystems-nél van. Visszaemlékezett a régi munkahelyére, felhívta hát a Szelezsán Jánost, a GDF mindenható atyaúristenét és felajánlotta neki, hogy a SUN felszerel nekik egy komplett labort! Egy húszgépes termet, meg egy bivaly szervert. (Nem egy StarFire-t, de valami erősebb darab szervert :D) Képzelheted, a halltotak alapján a víz levert! Egy teljes teremnyi SUN gép! Félénken megkérdeztem: -Na és hol tart most ez a prodzsekt? Az ismerős lány vállat vont: -Sehol. Szelezsán doktor két éve nem válaszol az e-mailjeimre, pedig vagy öt-hat levelet is küldtem neki. Aztán meguntam. Nehogy már én könyörögjek neki!
Szóval van ilyen hozzáállás is. No comment. -
kissé ''savanyú a szőlő''-szerű a hozzáállásod, de érthető. viszont a bme már letett jópár dolgot az asztalra, ezért érthetőbb, hogy ide adják a pénzt. más kérdés, hogy nálatok esetleg egy kiemeltebben kezelt témának számítana, több odafigyelést, és lelkesebb, odaadóbb munkát kapna. nálatok ez van a mérleg serpenyőjében, nálunk meg a hírnév, meg a ''rutin''. aki a pénzt adja, az meg eldönti, mi számít neki jobban. a nyelvvizsgás dologgal nem értek egyet, a gimis évek alatt szvsz volt lehetőséged összekaparni egy-két nyelvvizsgát. szálka és gerenda, tudod...
Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi