- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Olcso, es egesz jol nez ki.
-
Keitaro
addikt
Szép noti :)
-
djyangce
tag
Pár héttel ezelőtt elkezdtem gondolkodni, hogy veszek magamnak egy hasonló kategóriájú szerkezetet. És elkezdtem nézni az árakat. Mivel időközben néztem német TV-t is, gondoltam megnézem a külföldi ajánlatokat.
Tapasztalat. A legrosszabb esetben is annyiba kerül Németországban áfástul egy laptop, mint itthon áfa nélkül. Arról nem is beszélve, hogy általában 3 év nemzetközi helyszíni garancia jár hozzájuk, gondolom nálunk 1 év, vidd be magad és szenved vele című garancia helyett. (Ezek az összehasonlítások Dell Inspiron 510m és IBM R51 esetén végeztem, 1,7 ill. 1,5 GHz Pentium M, 512MB RAM, 40GB HDD és CDRW-DVD combo, 1400x1050-es kijelző esetén)
A leghúzósabb különbség egy nagyobb Dell Inspiron esetén mutatkozott. Egy itthon 600e+Áfa-s gépet a német Dell oldalon áfástul ki lehetett hozni kb. 480e Ft-nak megfelelő Euróból. (az éppen akciós ingyen nyomtatóról nem is beszélve)
Csak azt nem értem, hogy elvileg ugyanabba a vámzónába tartozunk (de mondjuk németországból is vámmentesen be lehet hozni), akkor az árkülönbözet hol marad? A kiskereskedelem nyeli le?? -
Lidi
aktív tag
nem értettem, de már leesett......
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- 27% számlával! Lenovo L13 Yoga! Intel i5-10310U / 16GB DDR4 / 240GB Notebook!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest