- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
16 bit 3D-ben a Voodoo3-nak volt a legszebb képe.
2D-ben a Voodoo3-nak volt a legszebb képe, a Matrox G400-zal egyetemben.
Még ma is sokkal szívesebben néznék egy Voodoo3 3000-est a desktopon, mint egy GeForce4 Ti-t. Egyszerűen élesebb képet produkált.
De, mondjuk egy Oxygen VX1/GVX1-hez képest minden mindegy :). -
marcee
addikt
Azért én nem vennék szívesen olyan kártyát - főleg nem drágán -, amelyik már a jelen játékaival sem hasít.
Engem a sebesség csak ott érdekel, hogy meddig tudom majd használni.
A képminőségérzékenység meg emberfüggő.
(ha nem sértelek meg, neked nyilván kyro ill. voodoo karid van - ez utóbbi egyébként már akkor is a gyenge képminőségéről volt híres amikor még nem is volt ellenfele - és mindenkire csúnyán nézel, akinek gyorsabb van. A 48x-os CD író létjogosultságát is az firtatja, aki még drágán vett sokkal lassabbat - szerintem is hülyeség, mert nekem 24x-es van 30rugóért) -
Én is alig várom már...
... legalább vehetnék olcsón egy 9700 Pro -t... :D -
HEBI
senior tag
Mondjuk, ha fele igaz a teszteknek az 9700-essel kapcsolatban, akkor már most is nagyon vezet az ATI. Mire kijön a NV30 addigra, meg még nagyobb lesz a előnye.
-
lzsolt
tag
manapság a GeForce 4 64Mb a ''best buy''
GeForce4 Ti4200 ABiT 64MB DDR, TV-Out + DVI nettó 29 960 Ft -
Spensers
aktív tag
Csak én még arra leszek kiváncsi hogy ha kijön akkor tényleg ijjen brutális lessz e a teljesítménye is mint azt az adatok alapján várhatjukk ..... -
Den
veterán
Egy sima R9000-et. Eden projekt törölve, mert faterommal egyeztetve kiderült hogy az eden kevés az igényekhez, és mivel úgyis normál desktop házban lesz, 300w-os táppal, ezért a via epia 800mhz, módosult ecsk7s6a+duron1300 együttesre, viszont akkor kell egy tv kimenetes vga, és mivel a leendö settop boxtól elvárás hogy lehessen digitálisan rögzíteni normál tv adást is + analóg videó anyagot, kéne egy jobb tv kártya is. Erre viszont tökéletesen megfelel a gépemben lévő all in wonder 128 pro, így az átköltözik a settop boxba az sb live 5.1 digitallal egyetemben, viszont az én gépembe kell valami vga.
Mivel alig kevesebbért sokkal gyengébb kártyákat lehet csak kapni, ezért, bár nincs szükségem a 3d-s teljesítményére de nem adom egy R9000 alá, annál is inkább mert most már 3 évig tényleg nem akarok a géphez nyúlni. -
lzsolt
tag
Ezzel nem értek egyet
ahogy a konzulensem mondaná '' a piaci verseny közben elszenvedett veszteséget MINDIG megfizettetik a gyártók a vásárlókkal''
vagyis mindig a vásárló jár rosszul :(( -
-
Pala
veterán
Öregem, ez tipikus. Csak menjen 800fps-sel minden, az a jó! Hülyeség! A képminőség sokkal lényegesebb(végülis inkább legyen szép kép 40fps-sel, mint rondább 150-el), és hidd el, hatalmas a különbség egy GF és egy Kyro/Voodoo között, mert én már mindegyikkel elég tapasztalatot szereztem. Lehet, hogy a Parhelia is irreálisan magas a sebességéhez képest, de ha belegondolunk, hogy ezért az árért jóval szebb képe is kapunk, akkor talán már nem is olyan irreális!
-
Pala
veterán
Elég volt már a nyavajás Nvidiából, hogy mindig keresztbe tesz mindenkinek (szegény 3dfx)! Hajrá ATI!
Szerintem akármilyen is lesz az NV30, az ATI meg fogja mutatni (R350). De ha lenne R300MAXX, az lenne az IGAZI!!!! (brutál gyors lenne, sztem kb. 3-szoros GF4TI4600 sebesség) -
lzsolt
tag
ezzel egyet kell, hogy értsek :D
valószínűleg fenn kell tartani a vásárlók érdeklódését NV30-as iránt
Hasonlóan az AMD Hammer-hez
Bár az is kérdés hogy mennyi a pletykák valóságtartalma -
Nagyon húzódik szegény NV30 kiadása...egyre jobb a papírforma szerint, de lassan ideje lenne előkerülnie végre.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest