Aktív témák
-
Pala
veterán
Öregem, ez tipikus. Csak menjen 800fps-sel minden, az a jó! Hülyeség! A képminőség sokkal lényegesebb(végülis inkább legyen szép kép 40fps-sel, mint rondább 150-el), és hidd el, hatalmas a különbség egy GF és egy Kyro/Voodoo között, mert én már mindegyikkel elég tapasztalatot szereztem. Lehet, hogy a Parhelia is irreálisan magas a sebességéhez képest, de ha belegondolunk, hogy ezért az árért jóval szebb képe is kapunk, akkor talán már nem is olyan irreális!
-
Pala
veterán
Elég volt már a nyavajás Nvidiából, hogy mindig keresztbe tesz mindenkinek (szegény 3dfx)! Hajrá ATI!
Szerintem akármilyen is lesz az NV30, az ATI meg fogja mutatni (R350). De ha lenne R300MAXX, az lenne az IGAZI!!!! (brutál gyors lenne, sztem kb. 3-szoros GF4TI4600 sebesség)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest