Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
A Panasonic-ról miért nem esik egy szó sem?
-
szecska24
tag
Mi szerintem ebben teljesen egyetértünk. Az enyém csak egy kiragadott példa volt. Ugyanakkor az érzékelőkről alkotott véleményem továbbra is fenntartom. Az összes HS szériás Canon, illetve az összes ExmorR-es Sony a konkurencia előtt jár zaj tekintetében. Ami a legtöbb "kocafotós" számára az egyik legfontosabb szempont. (lásd még: Sötétben jó képet csinál? kérdések. A vásárlók 2/3-ának ez az 1., vagy 2. kérdése...)
[ Szerkesztve ]
-
szecska24
tag
Nekem viszont nap-mint nap dolgom van gyakorlatilag az összes "fotomasinával". Jelenleg a legkevesebb zajt a Canon HS (CMOS), illetve a Sony ExmorR (CMOS) érzékelőkkel szerelt kompaktok adják. A Sony képe alap beállitáson inkább populárisabb (erősen szaturált, kontrasztos), a Canoné pedig naturálisabb. Kinek melyik áll közelebb az izléséhez.
De itt van, győződj meg a saját szemeddel is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
HARDVERAPRÓD
-
scarabaeus
őstag
"A nikon és társai nem csinálnak tv.t,hűtőt,mikrosütőt stb....Ők csak egy dologra koncentrálnak és azt tökéletesítik"
Értem én, mit akarsz kifejezni, csak így összefüggésből kiragadva a fenti két mondatot: láttam én már Canon faxot, de még Canon számológépet isQuoth the Raven "Nevermore."
-
jerry311
nagyúr
válasz multiplikato #33 üzenetére
Eddig nem sok dolgom volt Sony fotomasinaval, inkabb mas termekeikkel. Sajnos az a tapasztalatom, hogy kozel sem hozzak azt a minoseget es tartossagot, mint 1995 kozepen, amikor eloszor vasaroltam Sony-t.
Az egyetlen Sony fotomasina ami a kezembe kerult, valami kozep/felso kategoria (legalabbis Sony-nal) kompakt gep. Zajosabb kepeket keszit, mint az ezereves also kategorias Canon kompatkom es a kicsi Canon meg oregebb is...
-
HARDVERAPRÓD
válasz szecska24 #29 üzenetére
Mert ilyeneket javítok....A samsung nem csak fényképezőgépeket gyárt hanem rengeteg más dolgot amit jobban tudnak csak láttak ebben is fantáziát pénzt....A sony mint olyan szintén ugyanerről híres bár ott azért a minolta felvásárlásával nagyot léptek előre.A nikon és társai nem csinálnak tv.t,hűtőt,mikrosütőt stb....Ők csak egy dologra koncentrálnak és azt tökéletesítik.Nem azt mondom hogy a samu-sony páros nem tud jó cuccot csinálni de mint szervizes sok érdekes dolgot tapasztalok sajnos ezekkel a márkákkal is ...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Zavart érzek a hozzászólások sorszámaiban!
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Apika
addikt
Ezt korábban nem észlelték? Hogyan kerülhetett így ki?
-
szecska24
tag
-1
Mondasz valami érvet is? Vagy csak simán szar a Sony-Samsung páros a Canon-Nikon párossal szemben és kész. Miben jobb klasszisokkal a 2 népszerű gyártó? Melyik kategóriában? Félreértés ne essék nekem Nikon vázam van, de nem okozna problémát mondjuk egy a65-a77-es SLT-re lecserélnem. Sőt...schawo: jön az a99 (a neve még nem biztos), ami full-frame slt lesz. Akkor majd lehet a Sony is beszáll a felsőbb kategóriába.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ez az egész egy picit a lottóra hasonlít vagy bejön, vagy nem. Erre jók a PH. tesztek vásárlás előtt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
HÁZIGAZDA
egy elég spéci esetben jelentkező, spéci hiba. volt már ilyen a világtörténelemben, és lesz is. ugye a pentium processzor híres fdiv bugja is ilyen volt. de a nikon d2h-vel is voltak problémák stb. stb.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
banhammer
veterán
Milyen retró kinézete van ennek a féynképezőgépnek.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pusszycat #13 üzenetére
nikonból középkategóriát esetleg. canon szintén.
olcsón vehetsz gagyi belépő dslr-t, drága és sz*r túlárazott kompaktot, vagy milc-et, ami a dslr alkotás képességeinek nagyrészét hozza.
a savanyú kommentelők összetennék a kezüket egy fuji X gépért, btw. a hasselbladot is a fuji gyártja
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
copass
veterán
én tavaly vettem egy fuji bridge-t, visítva vittem vissza másnap hogy csere, bármi másra.
a pana kompaktom szétgyalázta mindenhogy."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
-
jerry311
nagyúr
A Sony talan az?
Mar csak a nosztalgikus homaly van meg a markabol, nem vennek toluk mar semmit, az biztos. Foleg nem fenykepezogepet.pusszycat
Ha hugom PH-zna, idekuldenem meseljen a ket samu fenykepezojukrol. Egyszerre vettek ket egyforma gepet a ferjevel. Kb. ugyanabban az idopontban ugyanaz a hiba jott elo.[ Szerkesztve ]
-
Na, nekem pont samu a fényképezőm és teszi a dolgát, nem tudnék belekötni semmilyen szinten.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Lehetséges h nem mindegyik darab hibás és ezért nem tűnt fel nekik szerencsére kütyükben csak a márkás cuccra gyúrok. (sony, samu)
-
Hogy ment ez át a teszteken?
-
Csabulator
tag
Fenébe, ez nagyon rossz hír. Ha nem lennének ennyire drágák ezek a kütyük, még komolyan elgondolkodnék valamelyik megvásárlásán, erre még a szenzor hiba is....... Miért?!
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
CYBERIA
senior tag
Ilyet sem gyakran hallani. Azért megnézném, hogy egy érzékelőcsere hogy meg a szervizben.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest