- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Léghűtés topik
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
#16939776 #61 üzenetére
Igen, kb pont ezt tapasztalom én is. Az átlag/tömeg igényre elég, ha komolyabbak az ember elvárásai, akkor jönnek az idegesítő apróságok (pl most az idegesít, hogy a tálcán rögzített programoknak ott a jobb kattos menü... megnyomom, vár egy másodpercet, kirakja... mi a fenéért várat egy másodpercet? Az effektet már kikapcsoltam, így tisztán látszik, hogy szimplán várat... értem, hogy akit időre fizetnek, annak ez jó, ezzel is telik a munkaidő, de aki meg gyorsaságot várna, azt idegeli, és nem lehet állítani rajta). Persze pont erre szolgál a telemetria nekik... ami csak kis százalékot érint, azzal így nem kell foglalkozniuk a fejlesztéssel... tehát egyre inkább csak azt fogja tudni ami a legnagyobb tömegnek kell belőle.
-
Viktor77
titán
válasz
#16939776 #61 üzenetére
"Ott, ahol nem kell igényes dolgot a gépen csinálni, ott semmi olyan fennakadás nem volt amin, nem tudtam volna "túllendülni", nem érzem azt hogy akadályoz."
Te is kurvára el vagy ám tévedve.
Azt mondod, hogy aki egyszerűen csak használja a gépet, átlagos, napi feladatokra, filmnézésre, játékra az igénytelen, aki meg mondjuk hálózatot állít be vagy hasonló bonyolultabb dolgot csinál, az meg igényes.
"Főleg nem ebből a két állapotból levezetni azt, hogy ezért az egyén igényes vagy igénytelen lenne."
Pedig pontosan ezt csinálod/csináljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged