Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
#16939776 #61 üzenetére
Igen, kb pont ezt tapasztalom én is. Az átlag/tömeg igényre elég, ha komolyabbak az ember elvárásai, akkor jönnek az idegesítő apróságok (pl most az idegesít, hogy a tálcán rögzített programoknak ott a jobb kattos menü... megnyomom, vár egy másodpercet, kirakja... mi a fenéért várat egy másodpercet? Az effektet már kikapcsoltam, így tisztán látszik, hogy szimplán várat... értem, hogy akit időre fizetnek, annak ez jó, ezzel is telik a munkaidő, de aki meg gyorsaságot várna, azt idegeli, és nem lehet állítani rajta). Persze pont erre szolgál a telemetria nekik... ami csak kis százalékot érint, azzal így nem kell foglalkozniuk a fejlesztéssel... tehát egyre inkább csak azt fogja tudni ami a legnagyobb tömegnek kell belőle.
-
Male
nagyúr
Közben Abutól megtudtam, hogy menni fog akár egy LibreOffice esetén is... ez így örömteli.
Mondjuk ha csak noti, akkor kiestem belőle... pedig desktopon is lehetne vele áramot megtakarítani (persze egyénileg, a villanyszámlámon ez nem fog látszani várhatóan, de ha már zöldülünk, akkor szép dolog lenne erre is). -
Male
nagyúr
Oké, de a kérdésem lényege, hogy erre lesz-e valami megkötés... egyrészt, hogy milyen hardverekkel megy ( csak noti esetleg, vagy csak bizonyos párosításokkal ), másrészt hogy szoftveresen lesz-e... olyanra gondolok, hogy pl csak DX12 játékok, vagy akár menni fog egy Firefox-szal is, vagy az új LibreOffice-szal is akár...
-
Male
nagyúr
válasz
Sidorovich #11 üzenetére
Igen, az egész olyan, mint egy épp átalakítás alatt lévő program...
A hírhez is: akkor ezután a frissítés után, ha az integrált grafikát is engedélyezem, feltelepítem a driverét, akkor minden programnál választhatok, hogy az integrált vagy diszkrét VGA számoljon, vagy lesznek megkötések?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest