Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
#16939776 #61 üzenetére
Igen, kb pont ezt tapasztalom én is. Az átlag/tömeg igényre elég, ha komolyabbak az ember elvárásai, akkor jönnek az idegesítő apróságok (pl most az idegesít, hogy a tálcán rögzített programoknak ott a jobb kattos menü... megnyomom, vár egy másodpercet, kirakja... mi a fenéért várat egy másodpercet? Az effektet már kikapcsoltam, így tisztán látszik, hogy szimplán várat... értem, hogy akit időre fizetnek, annak ez jó, ezzel is telik a munkaidő, de aki meg gyorsaságot várna, azt idegeli, és nem lehet állítani rajta). Persze pont erre szolgál a telemetria nekik... ami csak kis százalékot érint, azzal így nem kell foglalkozniuk a fejlesztéssel... tehát egyre inkább csak azt fogja tudni ami a legnagyobb tömegnek kell belőle.
-
Male
nagyúr
Közben Abutól megtudtam, hogy menni fog akár egy LibreOffice esetén is... ez így örömteli.
Mondjuk ha csak noti, akkor kiestem belőle... pedig desktopon is lehetne vele áramot megtakarítani (persze egyénileg, a villanyszámlámon ez nem fog látszani várhatóan, de ha már zöldülünk, akkor szép dolog lenne erre is). -
Male
nagyúr
Oké, de a kérdésem lényege, hogy erre lesz-e valami megkötés... egyrészt, hogy milyen hardverekkel megy ( csak noti esetleg, vagy csak bizonyos párosításokkal ), másrészt hogy szoftveresen lesz-e... olyanra gondolok, hogy pl csak DX12 játékok, vagy akár menni fog egy Firefox-szal is, vagy az új LibreOffice-szal is akár...
-
Male
nagyúr
válasz
Sidorovich #11 üzenetére
Igen, az egész olyan, mint egy épp átalakítás alatt lévő program...
A hírhez is: akkor ezután a frissítés után, ha az integrált grafikát is engedélyezem, feltelepítem a driverét, akkor minden programnál választhatok, hogy az integrált vagy diszkrét VGA számoljon, vagy lesznek megkötések?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Tesla topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest