- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Ennek a hírnek nagyon örülök. Imádom a CoH-ot, meg is van az Anthology. Az egyetlen RTS játék (a sok FPS mellett) amivel játszok...
-
fasirTTT
őstag
keeeeeeeeeellllllllll !!!! wááá
-
Ti Bo
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
wednesday
őstag
HSC - Historical Skin Compilation
Spoiler-re kattíntva képeket is látsz róla. Egyszerű mint az 1x1, 1 file-t kell csak felülírni.
Na megelőztek.
Ez egyébként multi kompatibilis is. -
WayneGace
őstag
-
wednesday
őstag
Ez azért van mert a számítógépes játékokat még mindig nem tekintik egyenrangúnak pl: egy filmmel, ahol a történelmi hitelesség ábrázolásánál megengedettek a tiltott jelképek. A játékok eleve más elbírálás alá esnek és ez nem is az elhanyagolás kérdése.Lásd ugye régen Wolf3d és...és most.
Az, hogy milyen játékokat készítenek sok dolog befolyásol. Ilyen például az, egy akció játéknál, mondjuk egy FPS-nél UK és USA (vagy bővebben Észak-Amerika) megkockáztatom, hogy az össz. eladás 80%-át adja.
A CoH-ra visszatérve, vannak hozzá nagyon jó kis skin packek, amik történelmileg hiteles megjelenítés kölcsönöznek a játéknak (épületek járművek, egyenruhák, zászlók stb).
Össze se lehet hasonlítani az alap kinézettel, főleg a németeket teszi rendbe...na illetve az összes frakciót.
Nagyon tetszetős, engem már megjelenéskor zavart a németek "kékes szürke" egyenruhája. Pont az ő egyenruhájuk miatt kezdtem én is keresgélni skin pack után, a többi nem volt annyira fontos számomra, csak ez zavart. -
WayneGace
őstag
Önkényuralmi jelpépéket akarsz látni, akkor letöltöd a rengeteg CoH-hoz készült skin pack egyikét.Nem csak a zászlókat, hanem a járműveket, egyenruhákat és sok apróságot le lehet cserélni. Vannak olyan modok, amik a fegyverek hangját is lecseréli. Egyébként nekem abszolút nem hiányzik, a sima wehrmacht-os játék is tökéletesen elég. Nem egy játékból kell történelmet tanulni.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
wednesday #41 üzenetére
Persze ez okés. Mostanában pedig főleg ez irányban mennek a dolgok. De a németek valljuk be minden játékban hanyagolva vannak.
A Coh számomra egy játék a rövid listán amit bármikor szívesen előveszek. De ott sem értettem, hogy ha valós, létező járműveket és fegyvereket használunk miért kellett a pl a szvasztikát elmismásolni? Nem vagyok a fasiszta elvek embere, de bárki bárhogy köpköd, ez is a történelmünk része és sok játékban szerepel is, csupán a hangulat illetve a pontosabb megjelenítés végett.
-
wednesday
őstag
Fú most látom, hogy elírtam, illetve lehagytam egy szót.
Stratégiába nem ritka a német kampány. Sőt inkább ott fordul elő. Az más kérdés, hogy másfajta játékoknál (pl FPS) egyáltalán nem jellemző.CoH-ba végül is minden fél hangsúlyos. USA, brit és német is. Jól eltalált játék.
WayneGace: Ez így, van én is szeretem a multiját, bár a ranked párosítással sokszor nem voltam kibékülve.
Azért nem foglalkoztam modokkal, mert a realitás mutli játszhatóság rovására is mehet. Elfogadom, hogy egy Tigris nem 1 lövéssel végez egy szövetséges páncélossal, hiszen a játékegyensúly miatt erre szükség van (meg "életereje" van a járműnek).
Egy kampányra azért szükség van, legalább azért, hogy megismerjük az egységeket. -
Nekem a Tales of Valor adta minikampányok nagyon tetszettek.
-
-
Lacces
őstag
válasz
wednesday #33 üzenetére
Egyetértek, a mai 2.VH-s játékokban tényleg ritka a németek kampánya.
Kellene ismét egy olyan, mint a Panzer General 2, ott elég hangsúlyos volt a német kampány
Bár én a briteket várom nagyon, egy jól kidolgozott kampány keretében, rengeteg különféle gyalogos egységük volt a 2.VH alatt.
-
Ti Bo
aktív tag
Miért nem lehet már egy kicsit ráfeküdni a német oldalra is jobban? A harctéren a németek is katonák voltak és ráadásul igen jó katonák!
-
reméljük ez még jobb lesz mint az 1
-
Ps Vita
őstag
Jöhet..
-
krisztofer55
tag
Várjuk!
-
D.Orion
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Az a hír a hármas számmal csak kacsa volt, Valve twitter blogon meg is írta, hogy csak poén.
-
Bazzzs
senior tag
A Company of Heroes és a Star Wars Empire at War óta nem játszottam stratégiai játékkal. Azokat viszont imádtam, úgyhogy örömmel fogadom a CoH második részének bejelentését. Talán most már el is telt annyi idő, hogy nem számít elcsépelt témának egy 2. világháborús játék. BF3-ban is el tudnék viselni egy hasonló témájú DLC-t
-
Dreimus
senior tag
válasz
WayneGace #13 üzenetére
Már nem azért de az újság oldalai fent vannak amit itt is meglehet nézni
-
törölt tag
hmm, nem is ártana már egy jó RTS, a Relic eddig zömmel csak jó RTS-eket hozott.
-
WayneGace
őstag
válasz
UnSkilleD #12 üzenetére
Nincs semmi baj az útvonal kereséssel. Mondom ezt legalább kétezer óra multi után. Bár az is igaz, hogy én nem hagyom magára az egységeimet, tehát folyamatosan vezetem őket.
Május 7.-től a weboldalon biztos lesz pár érdekesség.Remélem a multira koncentrálnak továbbra is. Nem szeretnék egy lebutított casual játékot. De szerintem nem lesz gond.
Valószínű a rajongói oldalon is lesz részletesebb írás, ha lesz bővebb információ a 2. részről.
-
wednesday
őstag
Érdekes, én se tapasztaltam összeomlást, pedig 80 óra multit is játszottam, nem beszélve sok skirmish-ről.
Vazallus: Kizártnak tartom, mert ennek a játékmenete is, azért bőven támaszkodik a gyors "egerezésre". Nem úgy mint a starcraft, de azért multiba nem árt ha gyors az ember keze is.
-
Vazallus
tag
Rermélem lesz PS3-ra mert az elsőt a gépigény miatt nem nagyon tudtam élvezni.
-
.mf
veterán
Nekem mindig összeomlik, amint eléri a 4GB RAM-használatot pl., de gyakran anélkül is fut hibára. Nevetséges, hogy az első kiadás volt a legstabilabb, azóta csak rosszabb lett. Illetve a gépigény is, az eredeti elfutott duál-Atom + Ionon is közepes pálya + 3 AI, de amint frissítettél, a 20-40 FPS-ből a lövéseknél 1-4-re leesett...
S akkor még az egységek útkereséséről nem is beszéltünk, a csak-úgy beragadásukról, meg arról, hogy előszeretettel közelítenek vagy távolodnak az ellenféltől a seggükkel előre... én is nagyon szerettem, rengeteget játszottam vele, de ezek annyira idegesítettek, hogy a játék végére ezen mindig felhergeltem magam. A tizen-éves játékokban ezeket már jobban meg tudták oldani... -
.mf
veterán
Szóval most pénzért kiadják az Eastern Frontot?
Remélem ez most nem olyan minőségi hullámzást mutat, mint az első (az alapjáték jó és stabil volt, majd elkezdték frissítgetni, aminek köszönhetően elszállt a gépigénye és instabil bugos lefagyós összeomlós foshalmaz lett).
-
Dreimus
senior tag
Kedves Cikkíró,
http://gamekapocs.hu/hir/28854/vegre_bemutatkozik_a_company_of_heroes_2
Itt az újság további oldalai amit nyugodtan belerakhattál volna a cikkbe
-
D.Orion
veterán
Igen, ezt a fajta túlzott marketing agymenést én sem bírom. Ha fel akarják kelteni a sajtó érdeklődését, akkor írjanak egy olyan körlevelet, hogy: Hétfőn lessétek a honlapot, mert valami nagy durranás lesz...
Ez majdnem olyan, mint mikor Newell közölte, hogy semmi újat nem visznek az E3-ra. Akkor meg minek mennek?
-
Épp most játszottam egy kört a haverommal. Jó móka.
-
M3Ny3'T
senior tag
//TROLL
Bejelentik, hogy bejelentik...gratula. -
buzus
aktív tag
Szeretném ha gyakrabban jelenne meg hasonlóan színvonalas RTS, mint az első része. A Relicnek nehéz dolga lesz.
-
wednesday
őstag
Nagyon várom, egyik kedvenc stratégiám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Relic hamarosan bejelenti a legújabb Company of Heroes játékot.
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest