- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Engem ugy igazan csak cockpit alapu jatekok (auto/repulo/space sim) es a nezd felulrol jatekok (stategia, jump&run) erdekel. Nem tudom elkepzelni egy FPS hogyan mukodne hasznalhatoan, ott a mozgas tul elvont a fizikai valosagtol. Egy mech jatek meg elmegy mert ott is valojaban "ulni" kell, de peldaul a PSVR demokbol is azt emeltek ki mint legproblemasat fejfajas/hanyas szemszogbol nezve.
Apropo HL2 - az volt eletem elso jateka ami allati migrent okozott nalam. A kanalisos resz amikor azt a siklot kellett vezetni. Eleg sokkolo volt. Aztan kiderult az alap FOV amit a jatek hasznal nem igazan mukodik ott. Azota talan 2-3 jatek volt meg ilyen, ott is mindenhol valami szerencsetlenul alacson konzol FOV volt a PC verzion alapbeallitaskent.
-
Raymond
titán
Majd ma talan megtudom pixeles-e vagy nem. A display alapjan sok elorelepest nem varnek, az a 25% plusz (960x1080 -> 1080x1200) nem hinnem hogy eltuntetne a dolgokat, de a lencsek is masok az is nyomhat rajta. Majd a kovetkezo valtaskor amikor 2160x2400 lesz per szem az mar turhetobb lesz. Meg persze a lekepzesi algoritmusokon is csiszolnak majd tobbet hogy a display es a lencse hianyossagait jobban kompenzalja.
-
clyvejhamma
aktív tag
Van itt ilyen topic is. Valami rövid beszámolót tolhatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat az ígéretükhöz híven frissítették az előrendelési listát, aminek így utólag senki sem örülhet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest