Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr/Brooks
csendes tag
Elég sexy!
-
MZperX75
addikt
válasz
macilaci78 #17 üzenetére
Egy kis piezo beltéri szirénának 106dB,de az nem HIFI hanem egy fülsüketítő marhaság.
Rossz a hasonlatod,de nagyon.Szezon meg a fazon
-
tserrof77
őstag
Nekem bejön ez a kék szín, ellenben tudás/ár aránya valahogy nem túl vonzó. Oké, most jött be, a 20W teljesítmény ekkora méretben szép, a design is oké (nekem bejön) de az ára... Én max felét adnám egy ilyenért
-
gaben88
őstag
Áráról van infó? Nyáron jó lenne nyaralásokra.
-
shteer
titán
ezeknek a micro tornyoknak a fejhallgató kimenete mennyire "minőségi"?
megfelelőek egy 32OHm-os füles meghajtására kellő dinamikával? az mp3-as zeneforráson ne menjünk túl, nem szeretnék audiofil területre tévedni - csak sejtem, hogy egy telefonnál jobbat ad vissza
-
Viktor77
titán
A táv ott készül ahol a Wayteq cuccoké. [link]
-
ZooLee
senior tag
Meglehetősen kompakt, így elég nehéz mellé "nagy" hangot elképzelni, persze ilyenkor időnként eléggé meg lehet lepni a delikvenst
Nekem Hitachi-ból van hasonló darab, nem mai gyerek, és tényleg meglepően nagyot tud szólni. Persze, nem egy hifi cucc, Loudness és hasonló varázslatokkal operál, de a mérete sok mindent kompenzál, mondjuk a D-osztályú erősítők korában egyre kevesebb dolog lep meg
-
-=MrLF=-
senior tag
Az nem rózsaszín, hanem barna hivatalosan
Egyébként feketében egész jól néz ki: [UX-LP77 black] -
Üde szinfolt a mai világban az ilyen cucc.Igaz a rózsaszin az meredek,de ez a kék is az.De formabontó,és lehet pont ilyet keres valaki.
-
-=MrLF=-
senior tag
Közben meg lett a specifikációs oldala is: [UX-LP77 Spec eredeti japán]
Fordított: [UX-LP77 Spec]
Központi e.: W180 H125 D220mm / 1,8kg
Hangszóró: W120 H125 D200mm / 0.9kg -
bteebi
veterán
Meglehetősen kompakt, így elég nehéz mellé "nagy" hangot elképzelni, persze ilyenkor időnként eléggé meg lehet lepni a delikvenst
. Amúgy nem tűnik rossznak, konyhába, fürdőszobába jó lehet, még akár ebben a bugyikék színben is
.
-
-=MrLF=-
senior tag
-
ROBOTER
addikt
"Az UX-LP77 optikai meghajtót is tartalmazó központi egysége mindössze 18 centiméter széles, 22 centiméter mély és 15 centiméter magas. A hangfalak 12 centiméteres szélességéhez 20 centiméteres magasság és 12,5 centiméteres mélység társul."
A képet nézve a hangdobozok ugyanolyan magasak, mint a központi egység, és előről négyzetesek. Szóval ebben valami nem stimmel. Nem lehet, hogy az a 20cm a hangdobozok mélysége inkább? És a központi egység csak 12cm magas?
-
MZperX75
addikt
Jó,jó,de nem hordozható!
Az örök elégedetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest