Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kattintásvadász marketinges.
Én.
:' D
Aki egy kicsit is ismer, azt most velem együtt kuncogja magát álomba.
Máskor majd igyekszem egyes hírek esetén nem press release-ből dolgozni, amikor más nem áll rendelkezésre a Guglival való barátkozás után.
Azt sem kéne elfelejteni, hogy minden létező oldal (beleértve a külföldi nagyokat is!) pontosan ugyanilyen tematikával működik, csak a különbség az, hogy ők legtöbbször még a saját képükre sem fogalmazzák/formálják a dolgot, csak copy-paste-tel, egy-az-egyben beillesztik a céges brosúrát az online felületükre. Mert az olyan igényes.
tl;dr: Semmi nincs álcázva, csak te nem vagy képben arról, hogy miként működnek ezek a dolgok. Vagy pontosan képben vagy, de inkább gerjeszted, majd meglovagolod a fölösleges feszültséget. Talán inkább az utóbbi.
Köszi, hogy végre felhagysz a céltalan trollkodással. Nem hittem volna, hogy ez elérhető.
-
Predatorr
őstag
Van ugye a szakújságíró (akinek kötelessége utánanézni, amiről ír) és a lelkes logoutos amatőr, akik pótolják elmaradásukat, ha valaki felhívja rá figyelmüket, vagy esetleg annyit mondanak, hogy „nem találtam erre adatot”, meg van a kattintásvadász marketinges, aki gúnyolódva nekitámad annak, aki kritikát mer megfogalmazni, amikor ezredszerre lát egy újságcikknek álcázott gyártói anyagot a legrelevánsabb információk kihagyásával autóktól a hifin át a sztechig. A szó jelentését ismerők számára konstruktivitás egy termékről bővebb információkat igényelni, mások megtámadása igényességük miatt valami egészen más.
Köszönöm aggodalmadat, de az egykor szép napokat (és aok-sok remek tesztet) látott felületen eltöltött, ma már csupán ált. 10-15p belefér a munkaidőmbe.
Megfogadom tanácsodat, a jövőben még kevesebb időt töltök itt, és nem kérek mások számára is fontos információkat, hiszen deklaráltan úgyis csak máshol kapom meg.
Töröltem a topicot az előzményeimből, szóval ne válaszolj, értettem mindent és kösz a rám szánt időt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Ott a pont.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azt feltételezem, hogy végtelenül sok szabadidőd van, és még véletlenül sem akarod konstruktívan eltölteni.
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán honnan jött a megvásárlás akár halovány gondolata is, mikor mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen belépőszint alá érkező ócskavas még szétkerázva sem méltó a NASA gépparkját megszégyenítő rigedhez.
-
Predatorr
őstag
Marketing van, lényegi infó nincs (pl. hűtők teljesítménye).
Azt feltételezem, hogy az elhallgatott infó rossz fényt vetne a termékre (az is infó, ugye), szóval nem veszem meg.
-
Komplikato
veterán
Az egyik képen és leírásban 3 ventilátor van az előlap mögött, szóval 6db lesz az összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kétkamrás belső, edzett üveg oldallap és némi színorgona, néhány mellékelt ventivel egyetemben; egy bevált receptre építkezik a gyártó.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest