Hirdetés

Háztrióval adott magáról hírt az MSI

Kétkamrás belső, edzett üveg oldallap és némi színorgona, néhány mellékelt ventivel egyetemben; egy bevált receptre építkezik a gyártó.

Hirdetés

Az MSI bemutatta legújabb házszériáját, a MAG Forge 100 termékcsaládot, mely rögtön három modellel kezdi meg a piac ostromát. A kalyibák a Forge 100R, Forge 100M, illetve Forge 101M névre hallgatnak, és meglehetősen egy húron pendülnek, s bár számunkra kissé nehéz meglátni a dolgot, de dizájnjukat elvileg a kovácsok által használt üllő ihlette.


[+]

A beépíthető alaplapok legnagyobbika ATX formátumú lehet, ám a Mini-ITX és microATX méretekben feszítő deszkák szintúgy otthonra lelhetnek a vállalat legfrissebb miditornyaiban. A rendelkezésre álló információk közel sem teljesek, de úgy tűnik, hogy a három SKU a mellékelt légkavarók számában/típusában különbözik egymástól.


[+]

A kétkamrás felépítésnek köszönhetően a tápegység takarólemez mögé került, és a légáramlatok útját sem akadályozza semmi a felső térrészben. Az alkatrészekre nyíló panorámát egy 4 mm vastagságú, edzett üvegből készült oldallapon keresztül vehetjük jobban szemügyre, s mivel jelen esetben elsősorban a játékosok vannak a cég célkeresztjében, a címezhető RGB világítás sem maradhatott ki. Ennek érdekében a Forge 100R-hez jár egy hateszközös LED kontroller (hogy a többihez is jár-e, arról nem szól a fáma), melyet nem csak az MSI Mystic Light szoftveres felületével tudunk rabigába hajtani, de a frontális I/O-n terpeszkedő gomb segítségével szintén megtehetjük ezt. A rendelkezésre álló képeket nézegetve 6 db, 120 mm-es ventilátor helyét találtuk meg (három elöl, kettő felül, egy hátul).


[+]

A bővebb specifikációkat, illetve a megjelenési dátumot és árképzést illetően egyelőre nem tudni biztosat – igaz, a 100R-t 62 euróért láttuk egy francia árlistában, 2 év garanciával megtámogatva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés