Hirdetés
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem teljesen igy írtam, de ez is egy információ az egész termék leírásában amit általában átnézek. Az átviteli görbét ritkábban közlik vagy mérik meg nagy Hi-Fi tesztoldalak, hogy ezt figyelembe lehessen venni. Az információértékéről meg vitázni lehetne, ezért ezt én most nem minősitem inkább. A "hk" hangszórószett alatt ilyen [link] Harman Kardon HKTS 5.1 kompakt szetett értelmezhetek, akkor azért az nem emlithető egy lapon a Tannoy és System Fidelity hangrendszeremmel. Lehet meglévő front hangfalaid mellé hasonló hangzásvilágú hangsugárzókat venned és nem kell megválnod tőle, hogy utána 5.0 hangfalszettet vegyél drágábban. Ha valamelyik összetevő mégsem illeszkedik a hangrendszeredbe, mert időközben teszem fel erősitőt cseréltél, akkor cserélhetsz hangsugárzót vagy mint esetemben a mélynyomót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest