- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobababa
csendes tag
az engem is érdekelne, h 244ért hol kapok fullhd-sat? mert akk már rohanok is a boltba (persze csak megnézni
)
vagy ez is netto?
-
Entryy
aktív tag
Jaja, kár volt az XPS címet feláldozni egy ilyenért...
(#22) Chaser:
Én rájöttem!
Az a cégek taktikája, hogy mindenki koppint az almától és mikor már kétszer annyi folyó per lesz,mint ahány jogász/ügyvéd dolgozik nekik akkor már nyert helyzetbe kerül a többi cég az Apple ellen -
negyedes
addikt
buta egy dizajnja van. mostansag nem tul kreativak a dellnel. a regi xps sokkal szebbek voltak.
-
Az alapkonfiguráció szó használata majdnem megtévesztett
.
Az ára az nem alap az tuti
-
Boxi88
őstag
Teljesítménnyel nincs gond, de a kinézet nem tetszik.
-
Gusztáv
addikt
Nem ez az első Dell gép, amin ott van a hangszóró, a Latitude-on kb 3 év óta (E széria). A töltöttség jelző led is régi Dell hagyomány, már a PIII-as C600-on is volt, csak eddig az akkun.
A slot-in optikai meghajtó meg egy vastagság alatt elkerülhetetlen.Jól látom, hogy ebben beépített akksi van?
@Talma: erről én sem hallottam még, de ismerve a Dell szerviz minőségét, én nem aggódnék. Én simán elfogadnám, de persze ilyet nem lehet rendelni céges gépnek, csak Latitude-ot
.
-
mghltm
addikt
-
Z86
őstag
A krómos dolgot nem olvastam még, de ez a bill. kiosztás tényleg fura egy picit. A numerikus rész hiányát nem érzem akkora gondnak (lévén otthoni multimédiás gép, nem irodai vad excelezéshez szánják), viszont a kiosztás és a méret már valóban problémásnak tűnik. Ennyire talán nem kellene a dizájnt a funkcionalitás elé helyezni.
-
Talma
tag
Leszámítva azt, hogy tömegesen hullik le róluk a "króm" keret. Ilyen elcseszett bill.kiosztással meg akkor sem kellene, ha egy 100k-val olcsóbb lenne. Aki azt gondolta, hogy a FN+kurzorbillentyűkkel elérhető End/Pageupdown/Home billentyű okos ötlet, annak kijárna egy tarkólövés.
-
mghltm
addikt
14-es vagy kisebb laptop eseten megertem, de ez 15-os es nincs numerikus billentyuzete. szerintem megfelelo meretu
-
Chaser
legenda
Biztos hogy mxm a vga, nem integrált?
-
Puma K
nagyúr
Most, hogy írtad jobban megnézem a külsejét (leginkább csak a szöveget olvastam el), és totál MacBook Pro koppintásokat vélek felfedezni rajta... pl: amit írtál, hogy a hagnyszóró oldalt lyuggatva van a billentyűzet 2 oldalán, valamint nem tálcás a DVD iró és még az akku állapotjelzője is ugyan az mint a Apple gépé, de nem baj a legjobbaktól nem szégyen tanulni
-
foxxmotor
tag
Szerintem igen jól néz ki.
-
pusszycat
nagyúr
Engem speciel csak a hangszórók elhelyezése zavar jobb szeretem, ha a billentyűzet kitölti a teret egészen a szélekig amennyire csak lehet, praktikusabb is és kényelmesebb a gépelés meg jobban is néz ki. De lehet, én vagyok régimódi.
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
-
Puma K
nagyúr
Nem rossz gép, elég jól néz ki és remélhetőleg az anyaghasználat is rendben lesz valamint nem fog melegedni.
Amúgy miért nem adják a középső gépet NV GT540M-mel 1 GB memóriával (több felesleges rá...) valamint a legdrágábbat meg NV GT555M-mel (arra már talán mehetne a 2 GB memória). Így már még jobb gépeket dobnának piacra, és az i7 is megfelelő GPU-t kapna társul.
Amúgy lehetne még több laptop-os hír! Bármelyik gyártótól amelyik forgalmaz itthon gépeket!
Felüdülés volt olvasni valamint titkon remélem hatással lesz majd a már meglévő Dell gépek áraira, valamint a konkurencia is figyel az árazásra.
-
banhammer
veterán
A Full HD-s kijelző ennyi pénzért ~240 ezer pénz nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged