Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
Tetszetős
Kisebb W-os is jöhetne belőle -
MMIX
addikt
Seasonic SS-1050XP3 és Snow Silent 1050
www.kitguru.net -
Potzee
addikt
válasz
szeksziboj #61 üzenetére
Nem nem...
hófehér volt új korában...csak szolizott.
-
Találtgyerek
veterán
Most mindenki fehéret fog gyártani?Egy hete jött az Asus a fehér Z97-es lapjával,most meg ez.
-
Angel1981
veterán
Csinos!
SS táp megy a gépemben már 5 éve, tudatos választás volt anno is.
-
Speed®
titán
válasz
Zsmester89 #56 üzenetére
85°Cra hitelesített kondiknak mi jobb, 40 v. 60°C? Élettartam..ezzel játszanak. Persze ha egy táp 5 évet kihúz, már megérte, de nem mindegy az ár.
-
Speed®
titán
válasz
Zsmester89 #54 üzenetére
Vagy tervezett elavulásra
Nézőpont kérdése..részemről tápban nem díjazom már a passzivitást..ami odabent van, az nem játék, sok pénz múlik azon, teszi-e a dolgát rendesen, amin nem segít, ha idő előtt elkezdenek kimúlni a kondik és egyéb jóságok. Márpedig 0 szellőztetés nélkül esélyesebb ez, mintha egy alig forgó, kvázi néma venti tenné a dolgát.
-
MMIX
addikt
válasz
Zsmester89 #52 üzenetére
Viszont, a hírbeli verzió szó szerint félpasszív. (50%-ig)
kép forrása -
Zsmester89
őstag
Nekem is ilyen házam van
s mivel a hátsó takaró lemezek és a hdd foglalatok is fehérek
szerintem simán jól mutatna benne egy fehér katonai mintás Asus sabertooth z97-es lappal
Amúgy most is platinum seasonic van a gépemben, soha többé nem vennék másik márkát, ez csendes, minőségi és fél passzív
-
Skizz
addikt
Ez a havazásról mintázott műremek a burkolatán kb. egy jegesmedve a hóesésben kategóriája. Nem lehet csak annyit mondani, hogy fehér?
-
Speed®
titán
válasz
Televan74 #46 üzenetére
Kis helyigényű fekvő házat találsz bőven aprón, jaja1981nél pl. Én mostanában ilyenekbe építek konfigokat, teljesen jók. Nyilván, megvannak a korlátai, de a jellemzően "40ért gépet játékra" projectekhez egy ~5ks SS/FSP tápos mATX kecó több, mint jó. A sajátom is hasonlóban figyel most, i5+750TIvel, patika.
-
Potzee
addikt
válasz
Lacielvtárs #44 üzenetére
-
Potzee
addikt
válasz
Lacielvtárs #38 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
-
Televan74
nagyúr
válasz
Van már fehér ház,táp,alaplap,vga.Talán még ssd is van fehér.Fehér procihűtőre is emlékszem talán.
-
vinibali
őstag
azért a hó elég hangos ha taposunk rajta
-
Lacielvtárs
nagyúr
no, akkor csak össze fog állni egy télies, havazásos gép konfig, ha így haladunk
-
Speed®
titán
Legyünk maximalisták..miért nem 14es venti? A jóval kisebb SS Striderbe is befért egy TY-147 minimális moddinggal, itt meg tuti lenne helye. Amúgy tényleg nem ártana 500W körül-alatt is..no nem mintha ráugranék, de ez jelen formában nem sok embert izgatott fel asszem
-
Petyyyyy
addikt
Ott a hint a kapcsoló felett: Fan Control. Jobban látszik
Bizonyos terhelésig passzívként működik, nem indul be a venti. -
BatchMan
senior tag
válasz
macilaci78 #34 üzenetére
Picotápra gondolsz? Ahhoz kell még egy külső tégla. Hatásfoka kérdéses.
-
Amacs
aktív tag
Vajon a nyák is fehér?
-
BatchMan
senior tag
Már kezdtem örülni, hogy lesz egy 105 W-os csendes táp. De nem, 1 kW+
Nem olajradiátort akarok meghajtani, csak egy kis koszos médiacentert, de 300 W alatt nincs semmi -
Ruszki
senior tag
Ha már hó akkor miért nem egy hópehelyt fúrtak ki a szellőző rácsnál!
Kell a fícsőr!
Ha minőségben hozza amit eddig akkor akár moddinghoz is jó lehet de így,hogy lent van a gépben és senki nem látja nem nagyon ruháznék be rá! -
t72killer
titán
Énis nagyon kerestem egy ideig a tökéletes 600W-os tápot, aztán beszereltem a kéznél lévő Super Flower 1200-asat. Ami fehér (létezik fekete is) és 600W alatt teljesen passzív.
Tény, a konfim közepes játékterhelés (SC2, Diablo3) csak kb 200W-ot eszik, a futásidő kb 80%-ában, amikor netezek/dolgozok meg ennek a felét se, ahol a nagy táp hatásfoka már bizony 85% körül van - míg egy jó 600-as táp még 90% fölött produkál. De nem sok értelmét láttam a nagy tápot használtan eladni, amikor az árából még kb ki se futotta volna egy kicsi.
-
hemaka
nagyúr
Tényleg jól néz ki, de ahogyan azt már előttem is elmondták, úgyse látod és gondolom mutogatni sem fogod.
-
haxiboy
veterán
Nagyon szép és nagyon jó de olyan max 600-700W körül jobban el tudnám képzelni.
Seasonic = Minőség ez természetes -
gianni85
veterán
válasz
Televan74 #19 üzenetére
Csak pár alapszínnel lehetne szép összhangot csinálni ablakos házban fehér, vagy fekete alappal, de igazad van, valószínűleg rákapott volna már valaki, ha lenne benne potenciál. De amúgy biztos ismered a viccet:
- nem tud vki vmi jó kocka szülinapi ajándékot ?
- szünetmentes táp
- csajnak
- rózsaszín szünetmentes tápEz a hibrid hűtés viszont jó dolog. Az XFX XTR tápom is Seasonic fejlesztés, Minimális terhelésen nem megy a venti, de ha megy, azt se hallom
-
jerry311
nagyúr
Csinos, biztosan jól mutatna a fekete Define R4-emben.
Igaz nincs ablak az oldalfalakon, meg az egész bent van az asztal alatt, de tudat! -
Televan74
nagyúr
Zárt házba felesleges.Ablakosba meg sok ugyanolyan színű házat kellene eladni ahhoz hogy nyereséges legyen.Talán ezért a tápok nagy százaléka fekete.Ebből a szempontból kicsit konzervatív a világ.És praktikus is.Képzeld el ha egy gyártó csak babarózsaszín tápokat kezdene el gyártani.Első hónapban megbukna.
-
Apollyon
Korrektor
Kicsit emlékeztet a 90-es évek enyhén szürkés tápjaira, kissé oldschool
-
shteer
titán
mit tud a hibrid kapcsoló a moduláris panelek mellett?
-
gianni85
veterán
Egyébként csodálkozom, hogy a színes tápokra eddig egyik cég se kapott igazán rá (vagy csak én nem találkoztam még velük). Pedig biztos lenne rá kereslet
-
Televan74
nagyúr
Szép fehér táp.Nekem egy kicsit nagy lenne.A 650 -est meg nem fogom átfesteni. Ugorna az 5 éves garancia és a házam színéhez sem passzolna.
-
macilaci78
nagyúr
Igazán szép táp lett!
Kár, hogy sose látnám. -
Potzee
addikt
Szép és jó...de ugyanezt a design-t kihozhatnák 400 és 500W-os változatban is.
-
Graphics
Jómunkásember
Korrekt motyónak tűnik, a SeaSonic név pedig garantált minőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest