Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Még mindig jobban hiszek a saját szememnek mint az ilyen megkérdőjelezhető eredetű teszteknek. És a legjobb ebben az, hogy olyanok kezdenek el okítani, akik CSAK random oldalakról szerzett "tapasztalatok" után nyilvánítanak véleményt. Sosem értettem miért van az, hogy azt a céget savazzák, akik a fejlődés irányába haladnak. A másik céget, az elavult VGA-jával, akiket csak és kizárólag a zsebük érdekli, na azokat meg isteníteni kell, mert hú de milyen innovatív egy helyben topogni.
Visszatérve BF4+Mantle-re... Ha gondolod képekkel is alá tudom neked támasztani, hogy ugyan azon a mapon, ugyan azon beállításokkal (fullhd, ultra, 90 LOD) DX alatt 50-70 FPS, Mantle alatt pedig 90-110. A Thieftől ne is beszéljünk, ahol poénból megduplázta Mantle az FPS-t.
És akkor hol járunk még? Még csak pár hónapos a newborn.
-
PPatrik
aktív tag
Jobb lett volna ha ezt a tesztet nem látom... ez elszomorító. Hol van a 9-szeres teljesítmény, amit ígéretek? Meg a 10-szer annyi rajzolási parancs?
Szerintem nem fektettek elég időt és pénzt a mantle átiratba... ez a gondom nekem ezzel, rengeteg pénzt kellene befektetni,hogy minden előnyét kihasználják.Egyébként a mantlet úgy jelentették be, hogy nem csak a percről csökkenti a terhelést, hanem több rajzolási parancsot lehet majd kiadni és csökkenti a driver/api által csinált plusz terhelést, csökkenti a késleltetést.
Viszont az biztos, hogy piacot nagyon jól felrázta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest