Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
félisten
Amúgy mi a tököm ez a StarSwarm?
És ha kivették a terhelős részt,
hogy az nV "szebbnek mutassa a számait", akkor az AMD hogyhogy*
még mindig 100% gyorsulásra képes? Vagy a terhelős részen 5-600%?*: gondolom azt nem merik bejátszani, hogy az AMD-t a terhelős rész,
az nV-t meg a sétagalopp részen tesztelik, s azt rajzolják a grafikonra.Menthirist: Ezzel csak a maga nagyszerűségét reklámozza.
Oké, értem, hogy bármit csinál az nV, az "nem jó". Csak azt nem értem,
hogy szerinted akkor kétféleképpen is hazudik?Lásd a fenti kérdésem.
(Amúgy pont leszarom, hogy melyik jobb, csak érdekesek az érvek itt...)Abu85: már ma felkészülhessenek rá a felhasználók
Ó, bakker: már megint vegyünk előre hardvert, mert MAJD milyen jó lesz.
Ez valahogy a múltban sem nagyon jött be. (Vitatkoztunk a DiRT2-ről pl.) -
Én láttam pár 780 Ti starswarm eredményt, igazából elég erős variációk voltak a beállításokban, és így lett kiemelve az fps. szóval az igazi fanatikusok is igyekeznek bizonygatni a saját igazukat (akár nv, akár amd oldalon), pl youtube-on is sok olyan videó van, ahol nincs a végén mutatva a benchmark eredmény, nehogy kiderüljenek a beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged